Αγρίνιο – Ασέλγεια σε 4χρονο: «Περάσαμε Γολγοθά, αλλά αποδείξαμε την αλήθεια» λέει ο πατέρας του παιδιού (Video)

«Περάσαμε Γολγοθά, αλλά αποδείξαμε την αλήθεια» λέει ο πατέρας του 4χρονου παιδιού

Δικαιωμένοι νιώθουν οι γονείς του 4χρονου από το Αγρίνιο, μετά την ομόφωνη καταδικαστική απόφαση του στρατοδικείου Ιωαννίνων, για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή, που ασελγούσε συστηματικά σε βάρος του παιδιού τους.

Ο πατέρας του παιδιού με επιστολή του στον ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στον αγώνα της οικογένειας για την δικαίωση του παιδιού της.

«Και τώρα σιωπή. Μετά την καταδίκη αυτού του ανθρώπου σήμερα ακούγονται οι φωνές όλων εκείνων των παιδιών που έστεκαν αβοήθητα απέναντι στον κακοποιητή τους και ζητούσαν βοήθεια.

Η ζωγραφιά του τετράχρονου γιου μας, έδωσε μια ηχηρή σφαλιάρα σε ένα κράτος που αδιαφορεί ή αδυνατεί να προστατέψει τα μικρά ανήλικα παιδιά. Δύο χρόνια τώρα περάσαμε έναν Γολγοθά και βρεθήκαμε σε πρωτόγνωρες καταστάσεις» υπογράμμισε ο πατέρας του παιδιού.

Και πρόσθεσε:

«Μηνυθήκαμε, συκοφαντηθήκαμε, διασυρθήκαμε, απογοητευθήκαμε. Όμως παλέψαμε και καταφέραμε να αποδείξουμε ότι όσα μας είπε το παιδί, όσα επιβεβαίωναν οι παιδοψυχολόγοι, ήταν η μόνη αλήθεια. 

Νιώθουμε απόλυτα δικαιωμένοι για την ομόφωνη απόφαση της ενοχής του συγκεκριμένου παιδόφιλου. Αν και 7 χρόνια κάθειρξης χωρίς αναστολή είναι μικρή ποινή για το έγκλημα που αποδεδειγμένα διέπραξε στο παιδί μας.

Τώρα έχουμε νέα μάχη, να αποδείξουμε τη δράση της μητέρας του, στο δικαστήριο τον Δεκέμβρη του 2023.

Ενώ, όσο για τις κακόβουλες φήμες που είχαν διαρρεύσει στην πόλη του Αγρινίου για την οικογένεια μας, φήμες που ήθελαν να μας αποδυναμώσουν και να κάνουμε πίσω στον αγώνα μας για την δικαίωση τους παιδιού μας, η απάντηση είναι μία: η ομόφωνη καταδίκη του συγκεκριμένου ανθρώπου».

Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο: Ομόφωνα ένοχος ο 29χρονος για την ασέλγεια στον τετράχρονο