Αγρίνιο – «Αυτή η νύχτα μένει»: Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος για τις εξελίξεις στη σειρά (Video)

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, ο Δημοσιογράφος Σταματιάδης, βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για το ρόλο του και τις εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά.

Για τη σχέση του Σταματιάδη με την κόρη του: «Είναι πολύ δεμένη η σχέση του Σταματιάδη με την κόρη του, την υπεραγαπά. Δυστυχώς τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλει ο πατέρας της. Είναι πολύ οργισμένος με το γεγονός και θα σταματήσει τη σχέση που έχει αναπτύξει με τον Χρήστο, παίρνει τις αποστάσεις του».

Πως θα εξελιχθεί ο ρόλος του: «Ο Σταματιάδης θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη κατάσταση, πιο δύσκολη από αυτή που βρέθηκε στο γάμο. Θα φθάσει να κινδυνεύσει η ζωή του γιατί σκαλίζει πράγματα που κάποιοι δεν θέλουν να τα σκαλίζει. Παίρνει ρίσκο και τον βάζει σε κίνδυνο».

Τι τον γοήτευσε στη σειρά: «Με γοήτευσε αυτό που φέρει το βιβλίο του Αλεξανδρή, η ταινία που γνώριζα, αλλά και το γεγονός ότι ο χαρακτήρας του Δημοσιογράφου έχει και ένα κομμάτι έρευνας που είναι πολύ ενδιαφέρον και μου αρέσει. Μοιάζει λίγο σαν αστυνομικός, ντέτεκτιβ. Είναι ωραίο στοιχείο για τον χαρακτήρα».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Απόψε στις 22:40

Ο Γιώργης συγκλονίζεται από την αποκάλυψη για τη Μαρίνα και για πρώτη φορά αρχίζει να αμφισβητεί τα δεδομένα, ενώ η προσπάθειά του με τη Νίτσα παίρνει καινούργια διάσταση. Η Ζέτα ξεκινά δειλά την αναζήτηση της νέας σελίδας στη ζωή της ενώ ο Σταύρος παίρνει και αυτός τις αποφάσεις του. Ο Χρήστος αποχωρεί από τη θέση του Δημάρχου της πόλης ενώ η Βρεττώ μιλά ανοιχτά στον Αλέξανδρο για τη σχέση Μαρίνας-Στρατή σε ένα δείπνο όπου πολλά θα συμβούν. Η Μαρία φέρνει στα μάτια του Σταματιάδη στοιχεία που τον οδηγούν να αντιληφθεί τα μυστικά νήματα που αρχίζουν να διαπλέκονται. Ο Διαγόρας συνεχίζει το «έργο» του απλώνοντας παγίδες που ο Χρήστος δε μπορεί να αντιληφθεί. Ο φόβος της Διαμάντως για το παιδί της είναι που θα την σπρώξει να ενεργήσει παράτολμα και αναπάντεχα. Ο Θοδωράκης ανακαλύπτει την ύπαρξη του γιου της Διαμάντως. Ο Στρατής ξαναβρίσκει τα ίχνη της χαμένης Ζέτας.

Δείτε αποσπάσματα από το επεισόδιο:

 

Βρείτε όλα τα επεισόδια της σειράς και επιπλέον υλικό στη διεύθυνση: https://www.alphatv.gr/show/auti-i-nuhta-menei/

«Αυτή η νύχτα μένει», η σειρά που άλλαξε τις νύχτες μας κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 22:40.

Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Μπισμπίκης και Γιάννης Στάνκογλου, Άννα Μάσχα, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Κόρα Καρβούνη, Γιάννης Τσορτέκης, Γιάννος Περλέγκας, Ελένη Ρουσσινού, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Αρμένης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Κώστας Μπερικόπουλος, Μαρία Κατσανδρή, Γιάννης Νταλιάνης, Στάθης Κόικας, Γιάννης Εγγλέζος, Ναταλία Σουίφτ, Μελίνα Λεφαντζή, Αινείας Τσαμάτης, Τάσος Λέκκας, Νίκος Αλεξίου, Δημήτρης Πλειώνης, Ιωάννης Απέργης, Νικολέτα Καρρά, Ελένη Βεργέτη, Θανάσης Βλαβιανός, Αναστασία Τσιλιμπίου, Σπύρος Σταμούλης, Δημήτρης Καραμπέτσης, Νίκος Βατικιώτης, Γιώργος Τσάφας, Δανάη Λουκάκη, Γιώργος Ψυχογιός, Χρήστος Παπαδόπουλος, Φοίβος Παπακώστας, Διονύσης Μακρής, Μάρω Παπαδοπούλου, Ελισάβετ Καβαλάκη, Μιχάλης Αλικάκος, Έκτορας Φέρτης, Δημήτρης Χατζημιχαηλίδης, Δημοσθένης Ξυλαρδιστός, Τζωρτζίνα Χρυσικιώτη.