Αγρίνιο – «Αυτή η νύχτα μένει»: Ο Στρατής εξομολογείται στον Αλέξανδρο (Video)

Ο Στρατής μαθαίνει ότι ο Χρήστος κρύβεται πίσω από τη σύλληψή του, η Διαμάντω αναλαμβάνει το μαγαζί όσο ο Στρατής είναι στη φυλακή, ο Μίλτος φθάνει στα όριά του και ο Αλέξανδρος ακούει, επιτέλους, από τον Στρατή αυτό που υποψιαζόταν για την αδελφή του.

Τι θα δούμε απόψε στις 22:40

Μετά τη σύλληψη του Στρατή το κλίμα στο μαγαζί είναι βαρύ. Η Διαμάντω αποφασίζει να αναλάβει τα ηνία για χάρη του, ενώ η αποκάλυψη για τον γιο της κλονίζει τη Νίτσα. Στο μεταξύ ο Σταύρος προσπαθεί να προσεγγίσει τη Ζέτα.

Ο Χρήστος από την άλλη νιώθει για πρώτη φορά τη νίκη να πλησιάζει και δεν μπορεί να κρατηθεί μακριά. Ο Στέλιος γνωρίζοντας πια την εμπλοκή του γιου του προσπαθεί να τον αποφύγει, ενώ ο Μίλτος παίρνει μια δραματική απόφαση για τη ζωή του.

Παράλληλα η Εύη συνεχίζει να σκαλίζει το παρελθόν της Μαρίνας εξοργίζοντας τη Φωτεινή. Καθώς οι άνθρωποι του μαγαζιού αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, ο Χρήστος μαθαίνει την αλήθεια, ενώ η ασφυκτική πίεση του Αλέξανδρου σπάει το Στρατή και τον οδηγεί σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για τη Μαρίνα.

«Αυτή η νύχτα μένει», Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη στις 22:40