Αγρίνιο – Δημήτρης Στρατούλης: «Αναγέννηση και διεύρυνση του χώρου της Αριστεράς» (Videos – Photos)

Επιτυχημένη θεωρείται η εκδήλωση που οργάνωσε η Λαϊκή Ενότητα – Ανυπότακτη Αριστερά Αιτωλοακαρνανίας σήμερα το μεσημέρι στο Αγρίνιο προκειμένου να παρουσιαστούν οι λόγοι της συνεργασίας της με το ΜέΡΑ25 στις προσεχείς Εθνικές Εκλογές και η προγραμματική συμφωνία (θέσεις) που θα εκφραστεί με το κοινό ψηφοδέλτιο «ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη».

Πιο συγκεκριμένα, ο Γραμματέας της Παράταξης «Λαϊκή Ενότητα – Ανυπότακτη Αριστερά», Δημήτρης Στρατούλης και υποψήφιος Βουλευτής με το «ΜΕΡΑ25 – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ» στη Β3 Νότιο Τομέα Αθηνών αναφέρθηκε στην αναγέννηση και τη διεύρυνση του χώρου της Αριστεράς με γνωστά πρόσωπα μέσα από ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο στο οποίο συμμετέχουν το ΜέΡΑ25, η Λαϊκή Ενότητα, άλλες μικρότερες οργανώσεις της Αριστεράς και πάρα πολλοί ανένταχτοι Αριστεροί αγωνιστές από όλη τη χώρα με στόχο την είσοδο στη Βουλή.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως το Κ.Κ.Ε. και η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. δεν αποδέχθηκαν τη συγκεκριμένη πρόταση για κοινή συμπόρευση.

Ο κος. Στρατούλης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Οι πολίτες πρέπει να επιβραβεύσουν τη στάση μας το 2015 που στηρίξαμε το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος μέχρι τέλους και δεν υπολογίσαμε ούτε βουλευτικές, ούτε υπουργικές, ούτε κυβερνητικές καρέκλες θέλοντας να μείνουμε πιστοί στις αρχές μας. Έχουμε κάνει διαχρονικούς αγώνες για τα προβλήματα του λαού και της νεολαίας. Έχουμε προτάσεις ενωτικές για όλη την Αριστερά και για όλα τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, οι οποίες μπορούν να προχωρήσουν με μεγάλες ρήξεις με το οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο» και συνέχισε τονίζοντας: «Να είμαστε μια ισχυρή, μαχητική Αντιπολίτευση».

Από την πλευρά του ο κος. Γιώργος Παληγεώργος, Γραμματέας της Ν.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας – Ανυπότακτης Αριστεράς και υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, είπε το εξής: «Η Λαϊκή Ενότητα – Ανυπότακτη Αριστέρα ανασυγκροτήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο καλώντας όλες τις αντιμνημονιακές δυνάμεις σε ένα εκλογικό μέτωπο. Εμείς, είμαστε με όσους ανταποκρίθηκαν και μαζί με το ΜέΡΑ25 θα είμαστε στις επερχόμενες εκλογές. Τα πράγματα συνεχώς δυσκολεύουν, η κοινωνία χρειάζεται μια καθαρή αντιπολίτευση, η οποία θα φαίνεται και στο λαϊκό κίνημα και στην κοινοβουλευτική πραγματική αντιπολίτευση»

Ακολούθησε ζωντανό πρόγραμμα με λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια από μουσικό σχήμα της πόλης.

 

Διαβάστε επίσης: Οικογενειακή τραγωδία στο Αγρίνιο: «Έφυγε» και ο Νίκος Μαυρέλης, λίγες ώρες μετά τον θάνατο του γιου του