Αγρίνιο – Ε.Ο.: Γκούντας και Γρίβας για τις εργασίες καθαρισμού και κοπής χόρτων (Photos)

Συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Αγρίνιου ξεκίνησαν νωρίς το πρωί εργασίες καθαρισμού  και κοπής των χόρτων στην εθνική οδό, από τον κόμβο εισόδου μέχρι τα φανάρια στο Δ.Α.Κ.

Παράλληλα, συνεργεία του Τμήματος Πρασίνου, καθάρισαν ψηλά δένδρα και πραγματοποίησαν κοπή όπου κρίθηκε αναγκαίο.  

«Προχωρήσαμε σε παρεμβάσεις κατά μήκος της Εθνικής Οδού προκειμένου να διασφαλίσουμε την απρόσκοπτη διέλευση των οχημάτων. Φροντίζουμε για την ασφάλεια των πολιτών βελτιώνοντας την εικόνα της εισόδου της πόλης μας», ανέφερε σχετικά ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Γκούντας

Στην ίδια περιοχή συνεργεία του Τμήματος Ηλεκτροφωτισμού πραγματοποίησαν εργασίες ελέγχου του δικτύου κάνοντας συντήρηση και αποκαθιστώντας τα προβλήματα όπου έχουν εντοπιστεί. Οι παρεμβάσεις  εντάσσονται στο σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής για αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών: «Αξιοποιούμε όλο το δυναμικό του Δήμου προκειμένου ν’ ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των συμπολιτών μας. Συντονισμένα,  προσφέρουμε μια σειρά υπηρεσιών, με μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις, κάνοντας τον δήμο μας  πιο λειτουργικό και όμορφο» ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Θύμιος Γρίβας.