Αγρίνιο: Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου Σπύρου Σκιαδαρέση – Συσπείρωση ΠΑ.ΣΟ.Κ. (Videos – Photos)

Παρουσία του Γραμματέα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέα Σπυρόπουλου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού «Νέα Δυτική Ελλάδα – Ενωμένοι Μπορούμε», στο Αγρίνιο το απόγευμα της Τρίτης.

Σε μία πολυπληθή συγκέντρωση ο Περιφερειακός Συνδυασμός με Επικεφαλής τον Σπύρο Σκιαδαρέση εν μέσω ενθουσιασμού, ενότητας και ευρείας αποδοχής εγκαινίασε νέους, ισχυρούς δεσμούς και με τους προοδευτικούς πολίτες του Αγρινίου και της Αιτωλοακαρνανίας. 

Το AgrinioTimes.gr παρευρέθηκε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρο για να σας μεταφέρει στιγμιότυπα από την εκδήλωση.


«Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι εδώ για να στηρίξει τον Σπύρο Σκιαδαρέση και την Περιφερειακή Παράταξη «Νέα Δυτική Ελλάδα» που ανέλαβαν την ευθύνη και μπήκαν μπροστά σε μία πολλή δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας.

Έβαλαν μπροστά το πάθος και το όραμά τους για μία Περιφέρεια με βιώσιμη ανάπτυξη που θα σέβεται και θα προστατεύει τους πολίτες, που θα δίνει προοπτική στις νέες γενιές. Χτίζουμε όλοι μαζί μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. έκανε μία επιλογή. Να στηρίξει έναν άνθρωπο νέο, άφθαρτο με όρεξη να δουλέψει σκληρά με όλους τους υποψήφιους για μία αυτοδιοίκηση προς όφελος των πολιτών κι όχι προς όφελος των κομμάτων.

Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ήταν το πρώτο που δημιούργησε την ανεξάρτητη αυτοδιοίκηση και της έδωσε ‘πνοή’», ανέφερε μεταξύ άλλων και απηύθυνε κάλεσμα στήριξης της παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα», επισημαίνοντας πως η Περιφέρεια χρειάζεται ανθρώπους που είναι αποφασισμένοι να συγκρουστούν με την κεντρική διοίκηση κι όχι να πηγαίνουν «χέρι- χέρι».

Ακολούθησε χαιρετισμός από τον Επικεφαλής του Συνδυασμού «Δικαίωμα στην Πρόοδο», Γιάννη Λύτρα, ο οποίος εξήρε τον χαρακτήρα και τη δυναμική του Υποψήφιου Περιφερειάρχη, Σπύρου Σκιαδαρέση, διαμηνύοντας πως «αξίζει να παλέψουμε για να πάρει η παράταξή μας την τύχη της Περιφέρειάς μας στα χέρια της».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης, ο οποίος έστειλε και από το Αγρίνιο μήνυμα νίκης. «Στέλνουμε και από το Αγρίνιο μήνυμα νίκης, για μία Νέα Περιφέρεια, με ελπίδα και προοπτική! Με διαφάνεια, εξωστρέφεια και λογοδοσία. Για ισόρροπη ανάπτυξη, κοινωνική συνοχή και αποτελεσματικότητα!» ανέφερε και επέρριψε ευθύνες στην απερχόμενη περιφερειακή Αρχή για στασιμότητα και οπισθοδρόμηση. «Η κοροϊδία έχει τα όρια της. Βάζουμε τέλος στην περίοδο των χαμένων ευκαιριών. Ο αγώνας μας συνεχίζεται και θα ευοδωθεί, γιατί ο σκοπός μας είναι ιερός: Να παραδώσουμε στα παιδιά μας μια περιφέρεια με ποιότητα ζωής και προοπτικές. Δεν θέλουμε να σπαταληθεί άλλη μια πενταετία για να κερδίζουν οι λίγοι αλλά αρεστοί του απερχόμενου Περιφερειάρχη, εις βάρος των πολλών», κατέληξε.

Να σημειωθεί πως στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ, Χριστίνα Σταρακά, ο πρώην βουλευτής, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, τ. Αντιπεριφερειάρχες και Δήμαρχοι, ο Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Θανάσης Πετρόπουλος, η αν. Τομεάρχης Υγείας, Κατερίνα Σολωμού, πολιτευτές, μέλη των Νομαρχιακών Επιτροπών, στελέχη του κόμματος, κ.ά.

 

Διαβάστε επίσης: Επίσκεψη του Σπύρου Σκιαδαρέση στον Α.Σ. «Ένωση» Αγρινίου (Photos)