Αγρίνιο: Η ΕΛ.Ο.Π.Υ. στα Παν. Πρωταθλήματα Θαλασσίου Σκι Ανδρών – Γυναικών και ΑΜΕΑ

Γεύση ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας στα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Θαλάσσιου Σκι Ανδρών – Γυναικών και ΑΜΕΑ στο Αγρίνιο

Η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛ.Ο.Π.Υ.) ήταν ανάμεσα στους χορηγούς του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Θαλάσσιου Σκι Ανδρών – Γυναικών και ΑΜΕΑ, που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Αγρινίου, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Ελληνική Ομοσπονδία Θαλάσσιου Σκι, στις 22-25 Ιουλίου, στο Φράγμα Στράτου, στο Αγρίνιο.

Συγκεκριμένα, η ΕΛ.Ο.Π.Υ. προσέφερε ολόφρεσκες τσιπούρες και λαβράκια ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας, που παράγονται στα ιχθυοτροφεία των εταιρειών-μελών της, για την πλήρη και ισορροπημένη διατροφή τόσο των διαγωνιζόμενων αθλητών και αθλητριών όσο και των κριτών και των συνοδών καθ’ όλη την διάρκεια του Πρωταθλήματος. 

Η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της ΕΛΟΠΥ, Ισμήνη Μπογδάνου, σχολίασε σχετικά: «Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς να συμμετέχουμε φέτος, 58 χρόνια από την ίδρυση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλάσσιου Σκι, σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και μάλιστα στην Αιτωλοακαρνανία, όπου δραστηριοποιούνται πολλές εταιρείες-μέλη μας. Για την ΕΛ.Ο.Π.Υ., η δραστηριότητα της ιχθυοκαλλιέργειας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον σεβασμό προς το θαλάσσιο περιβάλλον. Η θάλασσα είναι το σπίτι μας και πάντα στηρίζουμε δράσεις και πρωτοβουλίες που σέβονται, αγαπούν και αναδεικνύουν το υγρό στοιχείο.».

 

Σχετικά με την Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛ.Ο.Π.Υ.)

H Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛ.Ο.Π.Υ.), είναι βασικός φορέας ανάπτυξης της ιχθυοκαλλιέργειας στην Ελλάδα και κάτοχος του συλλογικού σήματος Fish from Greece. Σήμερα αποτελείται από 24 Μέλη που αντιπροσωπεύουν πάνω από το 80% της ελληνικής παραγωγής. 

Αποστολή της ΕΛ.Ο.Π.Υ. είναι να υποστηρίξει την παραγωγή και τις πωλήσεις των προϊόντων των Μελών της και να εδραιώσει την ηγετική θέση της  ιχθυοκαλλιέργειας στην  Ελληνική και διεθνή αγορά. Η ΕΛ.Ο.Π.Υ. λειτουργεί με άξονα το συλλογικό της στόχο, την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό ανάμεσα στα Μέλη της και τους καταναλωτές, την υπερηφάνεια για τον κλάδο και σε πλήρη ταύτιση με τις αρχές της Γαλάζιας Οικονομίας. 

Το συλλογικό σήμα Fish from Greece αποτελεί σφραγίδα εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας για αγοραστές και καταναλωτές φρέσκων ελληνικών ψαριών ιχθυοκαλλιέργειας σε όλο τον κόσμο και υποστηρίζεται από το Ιδιωτικό Πρότυπο Πιστοποίησης Fish from Greece.                                                                                           

Για περισσότερες πληροφορίες: fishfromgreece.com