Αγρίνιο: Με ενδιαφέρον η εκδήλωση του Συλλόγου Πολυτέκνων (Photos)

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία χθες Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 18.30 στην αίθουσα του Παπαστρατείου Μεγάρου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου η εκδήλωση του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγρινίου και περιχώρων, με θέμα το Δημογραφικό και οι συνέπειές του.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στον κύριο Γεώργιο Τριάντη  επεμβατικό καρδιολόγο Δ/ντη του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Αθηνών για την ανεκτίμητη προσφορά του στην επιστήμη και στη γενέτειρα.

Επίσης τιμήθηκαν για την πολύχρονη, αδιατάρακτη και ανεκτίμητη προσφορά τους στον πολιτισμό και αθλητισμό η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου και  ο Μ.Σ. ΟΡΦΕΑΣ Αγρινίου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εκφράζει τις θερμές και ειλικρινείς του ευχαριστίες σ΄όλους  ανεξαιρέτως τους συντελεστές της επιτυχίας της εκδήλωσης, στους χορηγούς Δήμο Αγρινίου και στη Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου και σε όλους όσους τίμησαν την εκδήλωση και λάμπρυναν με την παρουσία τους.

Ευχαριστίες εκφράζει επίσης στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΧΕΛΩΟΣ ΤV», που κάλυψε  την εκδήλωση και σε όλους τους εκπροσώπους του τύπου.