Αγρίνιο – Εορτασμός 11ης Ιουνίου: Απόγευμα Δευτέρας η Παρέλαση

Τα πάνω-κάτω έρχονται σε ό,τι αφορά τον Εορτασμό της 11ης Ιουνίου στο Αγρίνιο μιας και το AgrinioTimes.gr επικοινώνησε με το Γραφείο Τύπου για να μάθει αν ισχύουν οι φήμες περί αλλαγών στο φετινό πρόγραμμα.

Οι υψηλές θερμοκρασίες που αναμένεται να επηρεάσουν τις επόμενες ημέρες την περιοχή του Αγρινίου έχουν βάλει σε προχωρημένες σκέψεις τους ανθρώπους της Δημοτικής Αρχής να κάνουν μία αλλαγή η οποία αφορά στην Παρέλαση η οποία -όπως όλα δείχνουν- δε θα γίνει στις 11 αλλά στις 10 Ιουνίου και μάλιστα κατά τις απογευματινές ώρες.

Νωρίτερα θα γίνει και η κατάθεση Στεφάνων ενώ ανήμερα της Επετείου θα τελεστεί η Δοξολογία στη Μητρόπολη και στη συνέχεια κατάθεση Στεφάνων στο μνημείο των πεσόντων στην Πλατεία Δημάδη.

Δεκάδες Πολιτιστικοί Σύλλογοι έχουν ενημερωθεί για αυτή την τροποποίηση και φαίνονται να κατανοούν απόλυτα αυτή την αλλαγή.

Από την στιγμή που η 11η Ιουνίου δεν πέφτει Σάββατο ή Κυριακή όπως τις προηγούμενες χρονιές αλλά καθημερινή είναι δεδομένο πως η αγορά αλλά και οι υπηρεσίες στην πόλη του Αγρινίου θα παραμείνουν κλειστές.

 

Διαβάστε επίσης: Αθεόφοβοι ρήμαξαν Εκκλησίες σε Αγρίνιο και Θέρμο (Photos)