Αγρίνιο: Επιτυχημένη live εμφάνιση της Άννας Πανταζοπούλου (Photos)

Ένα εξαίσιο μουσικό ταξίδι μας χάρισε χθες βράδυ η μελωδική φωνή της Άννας Πανταζοπούλου, στη live εμφάνιση που πραγματοποίησε στον πανέμορφο χώρο του Κοκτέιλ μπαρ «Altezza» στο Αγρίνιο, με ένα μουσικό πρόγραμμα που ενθουσίασε το κοινό!

Μαζί με τον Στέλιο Μαρή στα πλήκτρα και τη μουσική επένδυση, η ανερχόμενη καλλιτέχνις Άννα Πανταζοπούλου, τραγούδησε γνωστές επιτυχίες, όπως και το δικό της «Αγκαλιά μου», έδωσε κέφι και ζωντάνια, σε μια καλοκαιρινή βραδιά που θα μείνει αξέχαστη!

Μαζί της ήταν αγαπημένα πρόσωπα, φίλοι και πολλοί αγρινιώτες που παρακολούθησαν στον φιλόξενο υπαίθριο χώρο του «Altezza», μια μουσική εκδήλωση που αποτέλεσε την πρώτη εμφάνιση για την Άννα Πανταζοπούλου στο Αγρίνιο, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να την ακολουθήσουμε σε αυτή τη μουσική περιπέτεια.

Άλλωστε η Άννα Πανταζοπούλου έχει ήδη αποδείξει το ταλέντο της, με επιτυχημένες live εμφανίσεις σε αθηναϊκές μουσικές σκηνές, δίπλα σε γνωστούς καλλιτέχνες, αλλά και σε άλλες πόλεις, έχοντας κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού με την ξεχωριστή αισθαντική φωνή της.

kalyvia.gr

 

Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο – «Ελληνίς»: Ξεσήκωσε το κοινό ο Παύλος Μπερμπερίδης με την ορχήστρα του (Video – Photos)