Αγρίνιο: Επιτυχημένη η παράσταση «Το δώρο της παπλωματούς» από το Καλλιτεχνοχώρι (Photos)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (10.12.23) στη Παλαιά Δημοτική αγορά η θεατρική παράσταση «Το δώρο της παπλωματούς» του Τζεθ Μπριμπο από το Καλλιτεχνοχώρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, χθες το βράδυ στις 8:οο μ.μ. στη Παλαιά Δημοτική αγορά, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων παραμύθι από ζάχαρη, η θεατρική παράσταση «Το δώρο της παπλωματούς» του Τζεθ Μπριμπό, που παρουσίασε η παιδική θεατρική ομάδα, με τη συμμετοχή του προσχολικού τμήματος «όταν η μουσική συναντά το θέατρο» από το Καλλιτεχνοχώρι, ενώ στην αρχή και στο τέλος τα τμήματα κιθάρας, φλογέρας και φλάουτο έδωσαν μια χριστουγεννιάτικη νότα στη μαγική αυτή βραδιά.

Στη κατάμεστη από κόσμο αίθουσα κάθε ηλικίας, παρακολούθησε με ενδιαφέρον τους μικρούς πρωταγωνιστές από το Καλλλιτεχνοχώρι, που κατάφεραν να καταπλήξουν, να συγκινήσουν και να αποσπάσουν το θερμό χειροκρότημα των θεατών.

Ευχαριστούμε πολύ όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του. Τα χαμόγελα του κόσμου και το παρατεταμένο τους χειροκρότημα ήταν η επιβράβευση και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.

Τέλος σε όλα τα παιδιά εκτός από ευχαριστώ τους αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισαν σ αυτό το μαγικό ταξίδι.

Να ευχαριστήσουμε επίσης τα μέλη της θεατρικής ομάδας ΠΡΟΖΑΚ για την πολύτιμη βοήθεια τους Σοφοκλή Τσιακανίκα / Νεφέλη Κορδάτου /Ντόρα Κραββαρίτη /Θωμά Αυζιώτη /Σπύρος Παληγεώργος και όλους εσάς τους γονείς των παιδιών που στηρίζεται απλόχερα την προσπάθεια μας!

«Το δώρο της παπλωματούς» του Τζεθ Μπριμπό, σε θεατρική διασκευή, μουσική επιμέλεια και σκηνοθεσία Τσιρώνη Μαρία,

Συμμετείχαν:

Κορίτσι: Ελευθερία Καρβέλη

Νεράιδα 1: Μαριαλένα Παπαντώνη

Νεράιδα 2: Λυδία Καφετζή

Παπλωματού: Ειρήνη Παπαναστασίου

Φτωχός: Παναγιώτης Οδυσσέας Τσιακανίκας

Βασιλιάς: Δημήτρης Στάμος

Υπήκοος: Μάριος Καραγιάννης

Στρατιώτης: Ρωμανός Βλάχος

Αρκουδάκι: Άγγελος Πιστιόλης

Πουλί 1: Παντελής Μπάδας

Πουλι 2: Ζένια Μπάδα

Πουλιά: (συμμετοχή του Προσχολικού Τμήματος): Λάμπρος Τσιρώνης /Σωτήρης Νάκος /Δημήτρης Καραπιπέρης

Σκηνική Επιμέλεια /κατασκευή μάσκας: Κατερίνα Μπιλίνη

Επιμέλεια Αφίσας: Τσιρώνη Μαρία

Φλογέρα /Φλάουτο: Υπεύθυνη καθηγήτρια :Πόπη Αγρυροπούλου

(Νικολέτα Φωτιάδου, Γιώργος Μπαρμπαγιάννης /Σταυρούλα Ευαγγελοπούλου /Δήμητρα Χατζηγιακουμή / Ιοκάστη Γκούβα, Σωτήρης Κουσούλας, Δήμητρα Κοντογιάννη)

Κιθάρα: Υπεύθυνος καθηγητής :Γιάννης Λαζούρας

(Μυρτώ Γουργουλίτσα /Αφροδίτη Τσακανίκα /Γιώργος Κουσούλας /Παναγιώτης Οδυσσέας Τσιακανίκας

 

Διαβάστε επίσης: «Μια φορά στις 15…», από τη θεατρική ομάδα της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου