Connect with us

Κοινωνία

Αγρίνιο: Ο Εσπερινός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης με τη συμμετοχή πλήθους πιστών

Στο Αγρίνιο την 20η Μαΐου τελέστηκε ο Εσπερινός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης με τη συμμετοχή πλήθους πιστών.
Στο Αγρίνιο την 20η Μαΐου τελέστηκε ο Εσπερινός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης με τη συμμετοχή πλήθους πιστών.

Στο Αγρίνιο την 20η Μαΐου τελέστηκε ο Εσπερινός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης με τη συμμετοχή πλήθους πιστών.

Γιορτάζει σήμερα η περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου και πλήθος κόσμου κατέκλυσε το απόγευμα της Τρίτης, 20 Μαΐου 2025 τον Ιερό Ναό που διαθέτει η πόλη προς τιμήν των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης για τον εσπερινό.

Κορυφώνονται σιγά – σιγά οι εορταστικές και λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, που κάθε χρόνο συνδυάζονται με τις εκδηλώσεις για τη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Στο πλαίσιο αυτό φέτος, στο Άγιο Κωνσταντίνο, εκτίθεται προς προσκύνηση και αγιασμό των πιστών η εικόνα της Παναγίας Σουμελά, η οποία ήρθε από το Μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά που είναι στις Καστανιές του Βερμίου στην Βέροια.

Το πρόγραμμα ανήμερα της Εορτής του Αγίου Κωνσταντίνου και της Αγίας Ελένης έχει ως εξής:

ΤΕΤΑΡΤΗ, 21 ΜΑΪΟΥ 2025

07:00 Εόρτιος Όρθρος και Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

19:00 Μεθέορτος Αρχιερατικός Εσπερινός και Λιτάνευση των Ιερών Εικόνων Παναγίας Σουμελά και Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Ο Ιερός Ναός παραμένει καθημερινά ανοικτός από τις 07:00 έως τις 22:00.

 

Διαβάστε επίσης: Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.: Διακοπή ρεύματος σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι την Τετάρτη, 21 Μαΐου

Advertisement

Τελευταία νέα →