Αγρίνιο – Εθελοντική Αιμοδοσία: Μεγάλη η προσέλευση των πολιτών (Videos – Photos)

Σε εξέλιξη βρίσκεται η Εθελοντική αιμοδοσία στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γ.Ε.Α., Πλατεία Παναγοπούλου 4, στο Αγρίνιο. Η αιμοδοσία είναι μία συνδιοργάνωση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου, της Γ.Ε.Α. και του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Αιτωλοακαρνανίας.

Μέχρι τις 10:30 το πρωί έχει υπάρξει θετική ανταπόκριση από την κοινωνία του Αγρινίου και η συμμετοχή από τους διοργανωτές κρίνεται ενθαρρυντική. Οι αιμοδότες θα μπορούν να προσέρχονται έως τις 14:00 και το απόγευμα από τις 17:00 έως τις 20:00.

Οι διοργανωτές καλούν όλους τους εθελοντές αιμοδότες και κάθε υγιή πολίτη, από 18-65 ετών, «ώστε να δείξουμε έμπρακτα την αγάπη μας στα παιδιά που αντιμετωπίζουν τώρα την ασθένεια -καθώς και σε κάθε συνάνθρωπό μας που το έχει ανάγκη- αφιερώνοντας 10′ από το χρόνο μας προσφέροντας αίμα!»

Στο χώρο παράλληλα υπάρχει bazaar με λαμπάδες και άλλα πασχαλινά είδη, τα οποία κατασκεύασαν από τις εθελόντριες του Συλλόγου, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».

Η Αιμοδοσία θα διεξαχθεί με τα μέτρα προβλέπει ο Ε.Ο.Δ.Υ. και το Υπουργείο Υγείας. Για τη μετακίνησή σας στέλνετε SMS τον αριθμό 1 στο 13033 ή με το Β1 στη βεβαίωση μετακίνησης. Επίσης παρακαλούνται οι εθελοντές να έχουν μαζί τους ταυτότητα και Α.Μ.Κ.Α.

«Δίνουμε αίμα – Σώζουμε ζωές» σημειώνει στο μήνυμα του ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου.


Αίθουσα Σύνταξης

«Agrinio365» Media Group | AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr