Αγρίνιο – Εθελοντική Αιμοδοσία: Θαυμάσια η συμμετοχή (Video – Photos)

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8 το πρωί της Παρασκευής στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (κτίριο πρώην Τράπεζας Ελλάδος) Εθελοντική Αιμοδοσία η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου και συνδιοργανώνεται από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών, το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σκουτεράς και την 3η ΤΟ.Μ.Υ Αγρινίου.

Πολίτες κάθε ηλικίας ανταποκρίθηκαν -και με το παραπάνω- στο κάλεσμα του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου. Η αιμοδοσία θα διαρκέσει έως τις 14:30 το μεσημέρι.

Στα μέσα του ομίλου «Agrinio365» Media Group (Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr) μίλησαν η Πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών Αγρινίου κ. Δήμητρα Αβράμπου, ο γενικός οικογενειακός γιατρός, Διευθυντής Ε.Σ.Υ., υπεύθυνος της 3ης ΤΟ.Μ.Υ. Αγρινίου, κ. Κωνσταντίνος Ποσονίδης, ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου, Ευθύμιος Γρίβας και οι εκπρόσωποι των συνδιοργανωτών, κ. Κωνσταντινή Δημοπούλου και η κ. Σπυριδούλα Γιαννοκώστα.

Στο χώρο της αιμοδοσίας υπάρχουν μάσκες, γάντια, αντισηπτικά και θα τηρούνται όλα τα μέτρα και αποστάσεις, ώστε να «Μείνουμε Ασφαλείς»!

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ανέφερε ότι ο Δήμος  θα είναι πάντα παρών σε δράσεις που έχουν σκοπό την προσφορά στον συνάνθρωπο: «Η προσφορά αίματος είναι πάντοτε πολύτιμη. Ειδικά όμως, αυτή την κρίσιμη περίοδο, γίνεται επιτακτική η ανάγκη να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις. Δίνουμε αίμα, δίνουμε ελπίδα, μένουμε ασφαλείς».