Αγρίνιο: Εξαιρετική η Εκδήλωση του Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών, «Welcome Back to School» (Videos – Photos)

Το απόγευμα της Τετάρτης 21 Σεπτεμβρίου 2022, ο Σύλλογος Επιστημόνων Μαιών – Μαιευτών του Εφετείου Πατρών διοργάνωσε Εκδήλωση με θέμα: «Welcome Back to School, Οι Μαίες – Μαιευτές φροντίζουν πάντα τα παιδιά μας», στο STUDIO ΠΙΘΑΡΙ στο Αγρίνιο.

Παιδιά και γονείς είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα ενημερωτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα που αφορά στην καθημερινή ασφάλεια των παιδιών στο σπίτι, στο σχολείο και στον δρόμο, στις πρώτες βοήθειες και στη διαχείριση επειγουσών καταστάσεων.

Το παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αγρινίου και ο Οργανισμός Safety Project, ανέλαβαν την ενημέρωση.

Από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό του Αγρινίου μίλησε η Διασώστρια – Νοσηλεύτρια κα Τσούτσικα Αρετή, η οποία αναφέρθηκε στην αντιμετώπιση επειγουσών αναγκών, με βάση την προσωπική της εμπειρία στην Αποστολή για την Ουκρανία, ενώ τον Οργανισμό Safety Project εκπροσώπηε ο Security Consultant (Σύμβουλος Ασφαλείας) κ. Μιμμής Γιώργος, ο οποίος αναφέρθηκε στους Κανόνες Ασφαλείας που αφορούν στην καθημερινή ασφάλεια κυρίως των παιδιών, στο σχολείο, στο σπίτι, στον δρόμο κ.α.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών – Μαιευτών του Εφετείου Πατρών, κα Κιούρτη Μαρία, αναφέρθηκε στους στόχους του Συλλόγου και στην προτεραιότητα που θα πρέπει να δοθεί στην υγεία και την ασφάλεια του κάθε παιδιού.

Η Ομάδα παιδικών προγραμμάτων Juniorsevents, ανέλαβε την ψυχαγωγική ενότητα με το θεατρικό δρώμενο «Αγάπη χρειάζονται τα παιδιά» σε κείμενο της Δημοσιογράφου Ελένης Βασιλοπούλου.

Ακολούθησε χορός και show με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών Έλσα και Άννα, τον εντυπωσιακό Spiderman και τον κύριο Ξυλοπόδαρο.

Δείτε βίντεο και εικόνες από την Εκδήλωση:

Μαρία Κιούρτη, Πρόεδρος του Συλλόγου επιστημόνων Μαΐων Εφετείου Πατρών: