Αγρίνιο – Γήπεδο Παναιτωλικού: Φίλαθλοι στις κερκίδες έπειτα από 18 μήνες

Σάββατο, στις 18:00 το απόγευμα το Γήπεδο του Παναιτωλικού φιλοξένησε φιλάθλους για πρώτη φορά έπειτα από 18 ολόκληρους μήνες. 

Μία εβδομάδα πριν την επίσημη έναρξη των υποχρεώσεων στο Πρωτάθλημα της Super League 1 ο κόσμος του Αγρινίου, οι φίλαθλοι αλλά οπαδοί του Παναιτωλικού ήταν σε θέση να δουν από κοντά την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου στο τελευταίο φιλικό μιας διευρυμένης προετοιμασίας κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’.

Και η επιλογή αλλά και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε, παρά το γεγονός πως την ίδια ώρα στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου είχαμε έναν επίσημο αγώνα Κυπέλλου για την 1η Φάση του θεσμού ανάμεσα στον Α.Ο. Αγρινίου και τον Χαρίλαο Τρικούπη. 

Ευελπιστούμε, στους επίσημους αγώνες να δούμε αυτόν τον κόσμο να είναι δύο και τρεις φορές περισσότερος έτσι ώστε να ενισχυθεί κατά πολύ και η ψυχολογία των ίδιων των παικτών για τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:15.

Βέβαια, για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο του Γηπέδου υπάρχει και η ενναλακτική επιλογή της Cosmote TV.


Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης

«Agrinio365» Media Group (AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr)