Αγρίνιο – «Γλυκιά Οικογένεια»: Ημερίδα για τον σακχαρώδη διαβήτη στις 2 Δεκεμβρίου

Αγρίνιο – «Γλυκιά Οικογένεια»: Ημερίδα για τον σακχαρώδη διαβήτη στις 2 Δεκεμβρίου

Ο Σύλλογος Διαβητικών Νομού Αιτωλοακαρνανίας «Γλυκιά Οικογένεια» έχει ως στόχο την ενημέρωση, υποστήριξη, προβολή, διεκδίκηση, προώθηση και επίλυση θεμάτων γύρω από τον σακχαρώδη διαβήτη.

Στο πλαίσιο της συνεχούς ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού γύρω από τον σακχαρώδη διαβήτη διοργανώνει επιστημονική ημερίδα με θέμα: «Σακχαρώδης διαβήτης και επιπλοκές» το Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου στις 18:30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τ.Ε.Ε. Αγρινίου (Π. Σούλου 11) με τους εξής εισηγητές και θέματα ομιλιών:

Νίκος Γεωργιάδης, Ειδικός Παθολόγος με εξειδίκευση στα Καρδιομεταβολικά Νοσήματα, Μέλος της Ε.Δ.Ε. και της Επιτροπής Ιατρών Πρωτοβάθμιας περίθαλψης της Ε.Δ.Ε.

Θέμα Ομιλίας: «Τι νεότερο υπάρχει στην θεραπευτική αντιμετώπιση του σακχαρώδη διαβήτη και πως θα προλάβουμε τις επιπλοκές»

Ευγενία Γιάννου, Ποδολόγος, Επιστημονικός Συνεργάτης Ιατρείου Διαβητικού Ποδιού Τζάνειου Νοσοκομείου, Καθηγήτρια Ποδολογίας Σιβιτανίδειου Σχολής
Θέμα ομιλίας: «Πρόληψη διαβητικού ποδιού»

Βασιλική Λούβαρη, Μετεκπαιδευμένη νοσηλεύτρια – εκπαιδεύτρια παιδιών με Σ.Δ. & οικογένειας, MSc Διοίκηση Μονάδων Υγείας, Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων Γ.Ν. Μεσολογγίου

Θέμα Ομιλίας: «Ο ρόλος της εκπαίδευσης στην αυτοφροντίδα του Σακχαρώδους Διαβήτη προκειμένου να προληφθούν οι επιπλοκές από αυτόν»

Η Ημερίδα είναι υπό την επιστημονική αιγίδα της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας (Ε.Δ.Ε.), του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων-Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ.).

E-mail: glykiaoikogeneia@gmail.com, Tηλ.: 6976-798718, 697-7259731

Facebook: Σύλλογος Διαβητικών Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας «Γλυκιά Οικογένεια»

 

Διαβάστε επίσης: Αυτά πρέπει να γνωρίζετε για τους όζους του θυρεοειδούς