Αγρίνιο: Καλοκαιρινά ραντεβού στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Ελληνίς» (Videos)

Ο Θερινός Κινηματογράφος «Ελληνίς» άνοιξε τις πόρτες του για καλοκαιρινά ραντεβού γεμάτα δροσιά και ψυχαγωγία!

Φέτος, το πρόγραμμα του «Ελληνίς» περιλαμβάνει, εκτός από κλασικές και αγαπημένες ταινίες, και βραβευμένες με Όσκαρ ταινίες, για να ικανοποιήσει όλα τα γούστα.

Εκτός από ταινίες, όμως, ο «Ελληνίς» διοργανώνει και μια σειρά από άλλες εκδηλώσεις, όπως:

  • Συναυλίες
  • Μουσικές βραδιές
  • Θεατρικές παραστάσεις

Κάθε Κυριακή και Τετάρτη, μάλιστα, με ΕΝΑ εισιτήριο η ΕΙΣΟΔΟΣ ισχύει για ΔΥΟ άτομα!

Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα δροσερό καλοκαιρινό βράδυ στον «Ελληνίς», με καλή παρέα, ποπ κορν και μια ωραία ταινία!

Στη Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το βράδυ του Σαββάτου, 8 Ιουνίου 2024 ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου μαζί με την υπεύθυνη του Δημοτικού Κινηματογράφου, Χριστίνα Μπαλάσκα έγινε αναφορά τόσο στο πλούσιο περιεχόμενο όσο και και στο γεγονός πως φέτος συμπεριλαμβάνεται εντός προγράμματος από τις 14 έως και τις 16 Ιουνίου το 37ο Συνέδριο της Ο.Κ.Λ.Ε. με θέμα: «Από τον νέο στον σύγχρονο ελληνικό κινηματογράφο» για το οποίο έρχονται στην πόλη του Αγρινίου περίπου 150 Μέλη Κινηματογραφικών Λεσχών, καταξιωμένοι κριτικοί, σκηνοθέτες, και επαγγελματίες του Κινηματογράφου.

Αναμφισβήτητα, πρόκειται για το σημαντικότερο πανελλαδικά γεγονός των φίλων του Κινηματογράφου το οποίο περιλαμβάνει μία σειρά από Προβολές, Αφιερώματα, Τιμητικές Εκδηλώσεις, Παρουσιάσεις βιβλίων, Εκθέσεις, Ξεναγήσεις, Εισηγήσεις, Ομιλίες και Συζητήσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στους Δημοτικούς Κινηματογράφους «Ελληνίς» και «Άνεσις».

 

Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο: Από τις 8 Ιουνίου η πρώτη προβολή ταινίας στον Δημ. Κινηματογράφο «Ελληνίς» (Videos)