Αγρίνιο: Κανείς δε ξέχασε τον αείμνηστο Διονύση Μαμασούλα… (Photos)

Φόρο τιμής θέλησαν απέτιναν οι γκραφιτάδες φίλοι του Διονύση Μαμασούλα, δύο χρόνια μετά την πρόωρη απώλειά του σε ηλικία 39 ετών. Εκείνος άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του σε πολλές και γνωστές γειτονιές του Αγρινίου, το ίδιο θέλησαν να κάνουν και όσοι τον αγαπούσαν και όσο ήταν εν ζωή αλλά και τώρα που τους βλέπει από ψηλά…

«Γι’ αυτούς που έχουν φύγει»

Χθες Κυριακή, 30 Οκτώβρη στο Αγρίνιο δεκάδες νέοι καλλιτέχνες δημιουργοί grafiti ανέλαβαν μια δημιουργική και ταυτόχρονα συγκινητική δράση σε γνωστό σημείο της πόλης μας όπου δημιουργούσε έργα του ο πρόωρα χαμένος Αγρινιώτης καλλιτέχνης Διονύσης Μαμασούλας γνωστός στον χώρο του σαν «OKSO81» όπως ήταν και η υπογραφή στα έργα του!!

Δημιούργησαν λοιπόν έργα τους αφιερωμένα στη μνήμη του Διονύση, σ έναν άνθρωπο δραστήριο που με τα έργα του ομόρφυνε πολλές γωνιές της πόλης μας περνώντας ταυτόχρονα μηνύματά του για τροφή προς σκέψη!!

Τα περισσότερα έργα του «OKSO81» έχουν έντονα το μήνυμα της ειρήνης και της συν-αδέλφωσης!!

Συγχαρητήρια στην πρωτοβουλία των παιδιών και θα ήθελα να ξαναπώ ότι καλό είναι ο Δήμος της πόλης μας με κάποιους τρόπους να αναδείξει αλλά και να προστατέψει τα έργα του Διονύση, αλλά και άλλων σημαντικών δημιουργών του χώρου αυτού!».