Αγρίνιο: Κατασκευή νέου δικτύου ύδρευσης

Αγρίνιο: Κατασκευή νέου δικτύου ύδρευσης

Ένα ακόμη σημαντικό έργο της Δ.Ε.Υ.Α. Αγρινίου παίρνει το δρόμο της υλοποίησης με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από τον Πρόεδρο Ιωάννη Φαρμάκη.  

Με το έργο «Κατασκευή αγωγών και διατάξεων ελέγχου και μετρήσεων διαρροών δικτύων ύδρευσης» προϋπολογισμού 1.239.000,00€ αντιμετωπίζεται το πρόβλημα  των  διακοπών του κεντρικού δικτύου ύδρευσης της Μακρυνείας και του Αράκυνθου και η αντικατάσταση του προβληματικού δικτύου ύδρευσης στην Ε.Ο. Δοκιμίου – Καλυβίων. 

Συγκεκριμένα θα κατασκευαστούν 14.020 μέτρα νέου δικτύου ύδρευσης προκειμένου να  αντικατασταθούν προβληματικά κομμάτια που εμφανίζουν επαναλαμβανόμενες  βλάβες αλλά και να κατασκευαστούν νέα δίκτυα ύδρευσης  για την αντιμετώπιση των αναγκών.

«Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για να κάνουμε ακόμη καλύτερη την ποιότητα των ζωτικών υποδομών του Δήμου Αγρινίου.  Παρεμβαίνουμε και περιορίζουμε τα προβλήματα υδροδότησης ενώ βελτιώνουμε σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητα των συνδημοτών μας. Επενδύουμε στα σημαντικά έργα», ανέφερε σχετικά ο κ. Φαρμάκης. 

 

Διαβάστε επίσης: Το Θέρμο πενθεί για την απώλεια της 52χρονης Μαρίας Τσουραπούλη – Μητέρα μιας κόρης