Αγρίνιο: Κάτι να γίνει με την «ουρά» στα τεστ κορωνοϊού

Μεγάλη ήταν και σήμερα η προσέλευση των Αγρινιωτών στο κάλεσμα του Ε.Ο.Δ.Υ. για τη διενέργεια των δωρεάν τεστ για τον κορωνοϊό, που γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη πρωί, στο χώρο της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς Αγρινίου.

Αρκετοί συμπολίτες μας στάθηκαν και σήμερα υπομονετικά στη μεγάλη «ουρά» που είχε σχηματιστεί και έφτανε μέχρι την οδό Σκαλτσοδήμου , τηρώντας τις αποστάσεις και φορώντας μάσκες. Η διαδικασία, η πρωτοβουλία της οποίας ανήκει στην ΤΟ.Μ.Υ. Αγρινίου, υλοποιήθηκε και σήμερα για τρίτη φορά άψογα. Την προηγούμενη εβδομάδα εκτελέστηκαν συνολικά 175 δειγματοληψίες. (Τρίτη 18.08.2020: 65 και Πέμπτη 20.08.2020: 110)

Παρόλα αυτά, και με δεδομένο ότι η όλη διαδικασία ολοκληρώνεται στις 10:30 το πρωί, υπήρξαν περιπτώσεις συμπολιτών μας που δεν εξυπηρετήθηκαν, αν και χρειάστηκε να περιμένουν για πολλές ώρες στην «ουρά». Ο κ. Κωνσταντίνος Ποσονίδης, διευθυντής Ε.Σ.Υ και συντονιστής 3ης ΤΟ.Μ.Υ. Αγρινίου, σε ανακοίνωσή του ευχαρίστησε τους πολίτες για την κατανόηση τους και ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία που ίσως είχαν.

Για την αποφυγή πιθανής ταλαιπωρίας των συμπολιτών μας και με σκοπό το μεγαλύτερο δυνατό αριθμό δειγματοληψιών στο μέλλον, θα ήταν ίσως χρήσιμο να γίνεται εκ τω προτέρων ένας προγραμματισμός σχετικά με την προσέλευση των πολιτών μέσω τηλεφωνικού ραντεβού.