Αγρίνιο: Κινητοποίηση έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο για τον 31χρονο (Video – Photos)

Αγρίνιο: Κινητοποίηση έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο για τον 31χρονο

Σε βαρύ κλίμα με την οργή, τη θλίψη και την αγωνία να ξεχειλίζουν πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο, όπως και σε άλλες πόλεις της χώρας, κινητοποίηση έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο για τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο 31 χρόνων συνάδελφός τους, στου Ρέντη.

Υπενθυμίζεται ότι την ώρα που ο αστυνομικός δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, ο 18χρονος που φέρεται να πέταξε ναυτική φωτοβολίδα και τον τραυμάτισε βαρύτατα ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την Πέμπτη για να απολογηθεί ενώ σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

«Ως εδώ! Δεν πάει άλλο»! είπαν με τη συμβολική τους κινητοποίηση οι Αστυνομικοί, ανάμεσα στους οποίους και απόστρατοι, που συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (11.12.23), τονίζοντας ότι δεν υπάρχει περιθώριο για άλλες τέτοιες ενέργειες εναντίον συναδέλφων τους.

Ζήτησαν δε η Αστυνομία να απομακρυνθεί από τους αθλητικούς χώρους.

Εν ενεργεία Αστυνομικός περιέγραψε με μελανά χρώματα την κατάσταση που βιώνουν οι συνάδελφοί του, την ώρα που το επάγγελμά τους δεν συμπεριλαμβάνεται καν στα επικίνδυνα:

 

Διαβάστε επίσης: Ο Χρ. Μαυραγάνης στον Antenna Star 103.5: «Ο Αστυνομικός είναι για την ασφάλεια όλων των πολιτών» (Ηχητικό)