Αγρίνιο: Σε κλίμα συγκίνησης «άνοιξε» το σπίτι της «Φλόγας» (Videos – Photos)

Το δικό της «σπίτι» διαθέτει απο σήμερα το παράρτημα της «Φλόγας» Αγρινίου, χάρη στην υποστήριξη του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Ένωση» Αγρινίου και του Πρόεδρου του κ. Θωμά Κουτσουπιά.

Τα νέα γραφεία της «Φλόγας» Αγρινίου είναι δωρεά του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Ένωση» Αγρινίου, ο οποίος θα καλύπτει και το κόστος λειτουργίας τους.

Εξάλλου, στο πλαίσιο της εκδήλωσης ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης «Κοντά στο παιδί με Καρκίνο», η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 11 Μαρτίου 2023 στην κατάμεστη αίθουσα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου, ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Ένωση» Αγρινίου κος Θωμάς Κουτσουπιάς βραβεύτηκε για την αθόρυβη και ανιδιοτελή προσφορά του στη «Φλόγα». (Δείτε ΕΔΩ).

Ο Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» απέκτησε τον δικό της χώρο, στην οδό Παπαϊωάννου 38, στο Αγρίνιο, για να στεγάσει την αγάπη της προς τα παιδιά, την προσφορά και την αλληλεγγύη της.

Τα εγκαίνια των νέων γραφείων του Συλλόγου τελέστηκαν το πρωί της Κυριακής 12 Μαρτίου 2023, με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού.

Συγκινητική ήταν η ομιλία της Προέδρου της «Φλόγας» κας Μαίρης Τρυφωνίδη, η οποία μεταξύ άλλων είπε ότι »η «Φλόγα» αποτελείται από γονείς που έχουν ζήσει και καταλαβαίνουν τις ανάγκες μιας οικογένειας με παιδί με καρκίνο και εδώ και 40 χρόνια αγωνίζονται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν».

Μίλησε επίσης για τη σπουδαιότητα και την ανάγκη του να έχει τη δική του στέγη το παράρτημα της «Φλόγας» Αγρινίου  και υπογράμμισε ότι «ο παιδικός Καρκίνος μπορεί να ιαθεί. Τα περισσότερα παιδιά που νοσούν σήμερα γίνονται καλά».

 

Δείτε βίντεο και εικόνες από την τελετή των Εγκαινίων: