Αγρίνιο: Σε κλίμα συγκίνησης η παρουσίαση του βιβλίου «Όταν γεννιέσαι τρεις φορές» (Videos – Photos)

Το απόγευμα της Τετάρτης 22 Σεπτεμβρίου 2021 ο Δήμος Αγρινίου, οι εκδόσεις «Τόπος» και το βιβλιοπωλείο «Η Λέσχη του βιβλίου – Μοσχονά Αλεξάνδρα» παρουσίασαν στον αύλειο χώρο των Καπνοθηκών Παπαστράτου το βιβλίο του Δημήτρη Στρατούλη «Όταν γεννιέσαι τρεις φορές – Δωρεά οργάνων Δώρο ζωής».

Η παρουσίαση, την οποία συντόνισε ο Γιώργος Παληγιώργος (Φοροτεχνικός-Οικονομολόγος και συγγραφέας), άνοιξε με τον χαιρετισμό του Δημάρχου Αγρινίου κ. Γιώργου Παπαναστασίου.

Για το βιβλίο μίλησαν οι: Ειρήνη Σαββιδάκη (Νευρολόγος, Διευθύντρια Μονάδος Τεχνητού Νεφρού Νοσοκομείου Αγρινίου), Στέλιος Μερμίγκης (Φαρμακοποιός στο Νοσοκομείο Αγρινίου, Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου), Κώστας Μαμασούλας (Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Δωρητών και Οργάνων Σώματος Νομού Αιτωλοακαρνανίας) και ο Ευθύμιος Στούμπος (Πρόεδρος Συλλόγου Νεφροπαθών Αιτωλοακαρνανίας).

Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασε η Λουκία Πιστιόλα (Ηθοποιός).

Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν και μίλησαν, μεταφέροντας την συγκίνησή τους στους παραβρισκόμενους, οι κυρίες Αθανασία Δημητρίου και Ελένη Σκανδάλου, οι οποίες δώρισαν τα όργανα των παιδιών τους που «έφυγαν» πρόωρα.

Την παρουσίαση έκλεισε με σύντομη ομιλία του ο συγγραφέας του βιβλίου «Όταν γεννιέσαι τρεις φορές – Δωρεά οργάνων Δώρο ζωής» Δημήτρης Στρατούλης, ο οποίος συνόψισε τους λόγους που τον ώθησαν στο να γράψει το βιβλίο.

Οι ιστοσελίδες του «Agrinio 365» Media Group (AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr) σας μεταφέρουν πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την παρουσίαση του βιβλίου «Όταν γεννιέσαι τρεις φορές – Δωρεά οργάνων Δώρο ζωής» του Δημήτρη Στρατούλη.