Αγρίνιο: «Κορωνοπάρτι» χωρίς τέλος (Video)

Τη στιγμή που τα κρούσματα στο Αγρίνιο και στην Αιτωλοακαρνανία έχουν τραβήξει την ανηφόρα με 122 κρούσματα τις τελευταίες 72 ώρες μερικοί δείχνουν να μην κατανοούν την κρισιμότητα της κατάστασης.

Η ατομική ευθύνη καθώς και τα μέτρα προστασίας έχουν «πάει περίπατο». Τις τελευταίες εβδομάδες συναντήσαμε πολλές εικόνες από τα περιβόητα «κορωνοπάρτι» στο κέντρο της πόλης, με τις Αρχές να μένουν σε ρόλο παρατηρητή.

Ωστόσο τις ημέρες του Πάσχα η κατάσταση ξέφυγε. Από την Δευτέρα το βράδυ όλοι έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με εικόνες ξέφρενων «κορωνοπάρτι» στην περιοχή του Αγρινίου με εκατοντάδες νέους.

Το πιο ανησυχητικό της υπόθεσης όμως είναι το γεγονός ότι το τελευταίο συμβάν ήταν ιδιαίτερα οργανωμένο με μουσική, Dj και τον απαραίτητο φωτισμό.

Είναι ξεκάθαρο πως ορισμένοι δεν θέλουν να καταλάβουν, επίσης γίνεται αντιληπτό πως τα μέτρα πλέον δεν έχουν μόνο «πάει περίπατο», δεν ισχύουν ούτε καν και θεωρητικά.

Από την άλλη η πανδημία είναι ακόμη εδώ και μάλιστα στην Αιτωλοακαρνανία δείχνει την πιο σκληρή της μορφή με δεκάδες κρούσματα ημερησίως.

Θα πρέπει να πρυτανέψει η λογική, να προχωρήσει ο εμβολιασμός και το καλοκαίρι είναι μπροστά.


Αίθουσα Σύνταξης

«Agrinio365» Media Group | AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr