Αγρίνιο: Λαμπερή η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου (Videos – Photos)

Αγρίνιο: Λαμπερή η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Η Πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο «φόρεσε» και επίσημα τα γιορτινά της το απόγευμα του Σαββάτου, 9 Δεκεμβρίου 2023, με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Λίγο πριν τη φωταγώγηση η παρουσιάστρια Έβελυν Τριανταφύλλου έδωσε τον λόγο στον Δήμαρχο Αγρινίου, Γιώργο Παπαναστασίου ο οποίος αφού έδωσε συγχαρητήρια για το εντυπωσιακό αποτέλεσμα και τις ατελείωτες ώρες εργασίας κάλεσε όλους τους παραβρισκόμενους να μετρήσουν αντίστροφα…

Το άναμμα των λαμπιονιών του τεράστιου Δέντρου που στήθηκε από το πρωί της Πέμπτης, 7 Δεκεμβρίου στο κέντρο της πόλης, σηματοδότησε την έναρξη των δεκάδων εκδηλώσεων που έχει προγραμματίσει και φέτος ο Δήμος Αγρινίου και οι οποίες θα διαρκέσουν έως τις πρώτες ημέρες του νέου έτους.

Στη λαμπερή εκδήλωση, παραβρέθηκε μεγάλο πλήθος κόσμου για το άναμμα του Δέντρου, το οποίο έγινε σε μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα, με τα «φαναράκια των ευχών» τον Αγρινιώτικο ουρανό και τη Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου να συμπληρώνει τη γιορτή με αγαπημένες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Παράλληλα, μικροί και μεγάλοι έστειλαν ψηλά ως τον ουρανό τα «φαναράκια των ευχών» με την ευχή να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου!

 

Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο: Η Έλενα Παπαρίζου στη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία – Όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων (Videos)