Αγρίνιο – «Mascarade»: Από 14 έως 16 Αυγούστου στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Ελληνίς» (Trailer)

Αγρίνιο – «Mascarade»: Από 14 έως 16 Αυγούστου στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Ελληνίς» | Ώρα: 21:30

Έγκλημα, προδοσία, κοσμοπολίτικη πολυτέλεια και παθιασμένοι έρωτες. Μετά το «Ραντεβού στο Belle Epoque», ο Νικολά Μπεντός υπογράφει μια συναρπαστική ερωτική ιστορία-νουάρ κάτω από τον λαμπερό ήλιο της Γαλλικής Ριβιέρας.

Επίσημη συμμετοχή στο Φεστιβάλ Καννών (Εκτός Συναγωνισμού).

Ο Αντριέν είναι πρώην χορευτής που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την καριέρα του εξαιτίας ενός ατυχήματος. Περνά πλέον τις μέρες του ως συνοδός της Μάρθα Ντιβάλ, μιας πλούσιας αλλά ξεπεσμένης ντίβα του Κινηματογράφου που αναπολεί τα παλιά της μεγαλεία.

Δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ τους παρά μόνο το αμοιβαίο συμφέρον: για εκείνη ο Αντριέν είναι μια συντροφιά, για εκείνον η Μάρθα είναι ένας βιοπορισμός ή και μια απόδραση από την ανία της ζωής του.

Τα πράγματα αλλάζουν όταν ο Αντριέν θα γνωρίσει τη Μαργκό, η οποία φαίνεται εξίσου χαμένη όπως κι αυτός. Η Μαργκό, όμως, δε φοβάται να πάρει ρίσκα, κάτι που «ξυπνά» τον Αντριέν από τον λήθαργό του και τον κάνει να την ερωτευτεί κεραυνοβόλα.

Όταν γνωρίσουν τον Σιμόν, θα βάλουν στο μάτι τον πλούτο του και η Μαργκό θα βαλθεί να τον κατακτήσει. Θα καταφέρουν να φέρουν σε πέρας το σχέδιό τους;

Ένα καστ γεμάτο από τις νέες ελπίδες του γαλλικού σινεμά δίπλα σε θρυλικά ονόματα, όπως οι σπουδαίοι Ιζαμπέλ Ατζανί και ο Φρανσουά Κλουζέ, ακολουθεί πιστά τον Νικολά Μπεντός, ο οποίος δανείζεται αριστοτεχνικά από το σασπένς και τη πνευματώδη διάθεση κλασικών χολιγουντιανών φιλμ όπως το «Κυνήγι του Κλέφτη», η «Λεωφόρος της Δύσης» ή η «Διπλή Ταυτότητα».

Στόχος του να υφάνει έναν ιστό από περίπλοκα σχέδια, μυστικά κίνητρα και μπλεγμένα συναισθήματα, σε μια κομψή, συναρπαστική ιστορία για το μέρος όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται – και όπου η αγάπη τούς κάνει όλους να φαίνονται ανόητοι.

Σκηνοθεσία: Νικολά Μπεντός

Πρωταγωνιστούν: Πιέρ Νινέ, Μαρίν Βακτ, Φρανσουά Κλουζέ, Ιζαμπέλ Ατζανί

Κάθε Κυριακή και Τετάρτη δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι:

ΚΑΝΟΝΙΚΟ 6€
ΜΑΘΗΤΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ – ΑμεΑ (με την επίδειξη κάρτας) 4€

 

Διαβάστε επίσης: Θύρρειο: 14 και 16 Αυγούστου δύο μεγάλες μουσικοχορευτικές βραδιές