Αγρίνιο: Με μάτια δεμένα ο Γ. Παπαναστασίου στην Κεντρική Πλατεία – Δράση για την 3η Δεκεμβρίου (Photos)

Δράση ευαισθητοποίησης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία διοργάνωσε το Ειδικό Σχολείο «Μαρία Δημάδη» το πρωί της Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου, στην Κεντρική πλατεία Αγρινίου.

Στις βιωματικές δράσεις συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου και οι Αντιδήμαρχοι κ. Πάνος Μαρνέζος και κ. Χρήστος Ζαρκαβέλης καθώς και οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού Σχολείου «Μαρία Δημάδη», η κ. Αγγελική Συργιάνη, Διευθύντρια του Δημοτικού και η κ. Γιάννα Χαρδαλιά, προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου.

Στο πλαίσιο των δράσεων, οι εκπαιδευτικοί έδεσαν τα μάτια του Δημάρχου Αγρινίου, προκειμένου να γίνει αντιληπτή δια της βιωματικότητας η θέση ενός ατόμου με προβλήματα όρασης που θέλει να κινηθεί στην πόλη.

«Η ζωή γίνεται πιο όμορφη όταν μου κρατάς το χέρι»

Ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου, σε ανάρτησή του αναφέρει: 

Η ζωή γίνεται πιο όμορφη όταν μου κρατάς το χέρι.

Με αυτό το δυνατό μήνυμα οι μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου -Νηπιαγωγείου «Μαρία Δημάδη» μας κάλεσαν να είμαστε δίπλα τους και να αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματά τους.

Στο Αγρίνιο παλεύουμε καθημερινά για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής, με σύγχρονα έργα που διευκολύνουν την καθημερινότητα των ευάλωτων συμπολιτών μας.

Συγχαρητήρια στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, την κ. Αγγελική Συργιάνη, Διευθύντρια του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου «Μαρία Δημάδη» και την κ. Γιάννα Χαρδαλιά προϊσταμένη Νηπιαγωγείου «Μαρία Δημάδη» για την εξαιρετική πρωτοβουλία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία.