Αγρίνιο: Με απόλυτη επιτυχία το 1ο Grand Prix Σωματικής Διάπλασης και Fitness (Videos – Photos)

Μια σημαντική αθλητική διοργάνωση, το 1ο Grand Prix Σωματικής Διάπλασης και Fitness πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, 25 Μαΐου 2024 στο Αγρίνιο, στην οποία συμμετείχαν κορυφαίοι Αθλητές και ήταν φιερωμένη στον Αγρινιώτη Πρωταθλητή Φώτη Πλευρίτη

Η διοργάνωση αποτέλεσε πόλο έλξης για πάρα πολλούς αθλητές του είδους, αλλά και άτομα που ασχολούνται γενικότερα με τη γυμναστική.

Η διοργάνωση έγινε από την RGNS στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Άνεσις» υπό την Αιγίδα του Δήμου Αγρινίου και την ευγενική χορηγία της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Το Αγρίνιο που έχει τη δική του παράδοση στο αγαπημένο άθλημα και αυτό αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά μέσα από την διοργάνωση και φυσικά την συμμετοχή!

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να διοργανώνονται αντίστοιχα αθλητικά event σε επαρχιακές πόλεις, καθώς οι φίλαθλοί – φίλοι του αθλήματος έχουν την ευκαιρία να ζήσουν στο «σπίτι» τους το «όνειρό» τους, να διδαχθούν από τους κορυφαίους του είδους, αλλά και να τους γνωρίσουν.

Στο Αγρίνιο μάλιστα αυτοί που αγαπούν το άθλημα είναι πολλοί!

Η προβολή του αθλήματος και εκτός των μεγάλων αστικών κέντρων είναι σημαντικό και σίγουρα μια τέτοια διοργάνωση απουσίαζε από το Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή.

Μάλιστα, όταν «έρχεται» να τιμήσει έναν Αθλητή όπως ήταν ο Φώτης Πλευρίτης αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα και αξία!

Η εγγραφή και η ζύγιση έγινε το πρωί και το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως η διοργάνωση «μαγνήτισε» το ενδιαφέρων αθλητών και φιλάθλων από όλη την Ελλάδα, ενώ αποτέλεσε και αντικείμενο συζήτησης σε όλο τον χώρο.

Στη διοργάνωση βρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Αγρινίου Γιάννης Φαρμάκης, Χρήστος Ζαρκαβελης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου Κωνσταντινος Ζώης, ο γνωστός ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου, ο γνωστός τραγουδιστής Bo και ο Εφημέριος του Αγίου Δημητριου Αγρινίου πατέρας Κωνσταντίνος Καντάνης, ο οποίος ήταν ο πνευματικός του Φώτη Πλευρίτη και παραμένει πνευματικός της οικογένειας του Φ. Πλευρίτη.

 

Διαβάστε επίσης: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη διεξαγωγή του αγώνα δρόμου «Acheloos Run»