Αγρίνιο: Με επιτυχία οι εργασίες του πρώτου Συνεδρίου της ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. (Photos)

Ολοκληρώνονται σήμερα οι εργασίες του πρώτου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Ελληνικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας (ΕΛ.ΜΟΤ.Ο.) που διεξήχθησαν στο Αγρίνιο, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (πρώην Τράπεζα Ελλάδας).

Οι εργασίες ξεκίνησαν χθες Σάββατο 23/03 και θα ολοκληρωθούν σήμερα Κυριακή 24/03/24 όπου περισσότεροι από 30 εκπρόσωποι Λεσχών Μοτοσυκλέτας από όλη την Ελλάδα βρέθηκαν στην πόλη!

Μοτοσικλετιστές από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Κρήτη συμμετείχαν στο Συνέδριο και παράλληλα γνώρισαν το Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή.

Σκοπός του συνεδρίου ήταν οι μοτοσικλετιστές της χώρας να αναβαθμίσουν την παρουσία τους, να αναπτύξουν τον μοτοσυκλετισμό στην Ελλάδα, όπως επίσης η φωνή τους να αποκτήσει την αίγλη της και πάλι.

Ο Πρόεδρος της Λέσχης Μοτοσυκλέτας Αγρινίου Βαγγέλης Τσάμης ο οποίος ήταν και ο «οικοδεσπότης» της διοργάνωσης, μιλώντας χθες την πρώτη ημέρα στου Συνεδρίου στo sinidisi.gr επεσήμανε μεταξύ άλλων:

«Έχουμε πλήρες πρόγραμμα για να καλύψουμε κάθε σύγχρονη εκδοχή και προοπτική που αναπτύσσεται και σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με τον μοτοσικλετιστή και την μοτοσυκλέτα, ενώ διαθέσαμε στους συμμετέχοντες υλικό για να προβάλλουμε τον τόπο μας, το οποίο μας προμήθευσε ο Δήμος Αγρινίου και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, και τους ξεναγήσουμε στην περιοχή μας και θα συνεχίσουμε και αύριο, αλλά και μεθαύριο.

Ήρθαν στο Αγρίνιο μοτοσικλετιστές από την Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή, τις Σέρρες, την Βέροια, από διάφορες περιοχές της Αττικής, από διάφορες περιοχής της Πελοποννήσου, την Κρήτη, την Λέσβο, την Χίο και όχι μόνο».

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου όπου σήμερα Κυριακή, δεύτερη ημέρα των εργασιών του συνεδρίου, βρέθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου τόνισε μεταξύ άλλων: «Καλή επιτυχία στους μοτοσυκλετιστές από 30 λέσχες όλης της χώρας που επισκέπτονται το Αγρίνιο για την 1η Γεν. Συνέλευση της Ομοσπονδίας!

Είμαι σίγουρος ότι θα χαρούν τις βόλτες τους στην περιοχή μας!

Συγχαρητήρια στη δραστήρια Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου»!

Επίσης στην σύσκεψη των Μοτοσυκλετιστών από όλη την Ελλάδα βρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδα Νίκος Κατσακιώρης, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Με ιδιαίτερα χαρά, αποδέχτηκα την πρόσκληση της Λέσχης Μοτοσυκλέτας Αγρινίου (ΛΕ.ΜΟΤ.Α.), να παρευρεθώ στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Μοτοσικλετιστικής Ομοσπονδίας στο Αγρίνιο».

 

Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο: 38χρονος συνελήφθη για χασίς και τσιγάρο με κάνναβη