Αγρίνιο: Μεγάλη και σήμερα η προσέλευση για το δωρεάν τεστ κορωνοϊού (Φωτογραφίες)

Σε εξέλιξη βρίσκεται και σήμερα η πραγματοποίηση των δωρεάν τεστ για τον κορωνοϊό στον χώρο της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς του Αγρινίου. 

Όπως και προχθές και σήμερα είναι μεγάλη η προσέλευση των Αγρινιωτών στο κάλεσμα του Ε.Ο.Δ.Υ.

Η πρωτοβουλία ανήκει στην ΤΟ.Μ.Υ. Αγρινίου και αξίζει να σημειωθεί ότι όλη η διαδικασία υλοποιείται με άψογο τρόπο και με όλα τα μέτρα προστασίας (μάσκες, αποστάσεις κ.λ.π.).

Η σημερινή δειγματοληψία θα συνεχιστεί έως τις 10:30 π.μ. και θα συνεχίζεται κάθε Τρίτη και Πέμπτη όλο το υπόλοιπο του Αυγούστου και ολόκληρο τον Σεπτέμβριο.

Να σημειωθεί ότι τα αποτελέσματα όλων όσων έκαναν το συγκεκριμένο τεστ την Τρίτη, θα βγουν σήμερα το απόγευμα και θα ανακοινωθούν προσωπικά σε όποιον είναι θετικός μέσω τηλεφώνου.

Ολοκληρωμένα τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών θα μεταφερθούν από τα υγειονομικά εργαστήρια στην ειδική πλατφόρμα του Ε.Ο.Δ.Υ.

 

Για την πρώτη αυτή μέρα των τεστ ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είμαστε υπεύθυνοι και το αποδεικνύουμε. Χαίρομαι γιατί ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα του Δήμου Αγρινίου και της 3ης ΤΟΜΥ για τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού. Το επόμενο διάστημα έχουμε να δώσουμε μια ακόμη δύσκολη μάχη την οποία είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να την κερδίσουμε. Θυμίζουμε ότι, κάθε Τρίτη και Πέμπτη από 8:30 π.μ. έως 10:30 π.μ., κινητή Ομάδα του ΕΟΔΥ θα διενεργεί τεστ Covid 19 στο χώρο της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς Αγρινίου».