Αγρίνιο: Μια ξεχωριστή και επισημονικά αρτιότατη εκδήλωση για τον Διαβήτη (Photos)

Μια ξεχωριστή και επιστημονικά αρτιότατη εκδήλωση έλαβε χώρα στο Αγρίνιο στις 2 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα του Τ.Ε.Ε. Αγρινίου με θέμα: «Σακχαρώδης Διαβήτης και επιπλοκές».

Η επίσημη ανακοίνωση: 

Ως Σύλλογος διαβητικών Νομού Αιτωλοακαρνανίας «Γλυκιά Οικογένεια» θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τους εξαιρετικούς επιστήμονες που πλαισίωσαν αυτή την ημερίδα με την παρουσία τους και τις γνώσεις τους.

Ιδιαιτέρως λοιπόν ευχαριστούμε τους Νίκος Γεωργιάδης, Ειδικός Παθολόγος με εξειδίκευση στα Καρδιομεταβολικά Νοσήματα, Μέλος της Ε.Δ.Ε. και της Επιτροπής Ιατρών Πρωτοβάθμιας περίθαλψης της Ε.Δ.Ε.

Θέμα Ομιλίας: «Τι νεότερο υπάρχει στην θεραπευτική αντιμετώπιση του σακχαρώδη διαβήτη και πως θα προλάβουμε τις επιπλοκές» Ευγενία Γιάννου, Ποδολόγος, Επιστημονικός Συνεργάτης Ιατρείου Διαβητικού Ποδιού Τζάνειου Νοσοκομείου, Καθηγήτρια Ποδολογίας Σιβιτανίδειου Σχολής

Θέμα ομιλίας: «Πρόληψη διαβητικού ποδιού»

Βασιλική Λούβαρη, Μετεκπαιδευμένη νοσηλεύτρια – εκπαιδεύτρια παιδιών με ΣΔ & οικογένειας, MSc Διοίκηση Μονάδων Υγείας, Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων Γ.Ν. Μεσολογγίου

Θέμα ομιλίας: «Ο ρόλος της εκπαίδευσης στην αυτοφροντίδα του Σακχαρώδους Διαβήτη προκειμένου να προληφθούν οι επιπλοκές από αυτόν»

Πάντα τέτοιες συναντήσεις αποτελούν ευκαιρία για να επικαιροποιήσουμε και να διευρύνουμε τις γνώσεις μας καθώς και να θέσουμε νέους στόχους και ιδέες για δράσεις στο μέλλον που τόσο τα άτομα με σακχαρώδη διαβήτη έχουμε ανάγκη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία, τον Ιατρικό σύλλογο Αγρινίου και την ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ που έθεσαν την ημερίδα μας υπό την αιγίδα τους.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους τον Γιώργο Αγραφιώτη Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου και τον Αχελώος TV για την τηλεοπτική κάλυψη της ημερίδας.

Δείτε εικόνες: 

 

Διαβάστε επίσης:  Ιόνια Οδός: Σύλληψη 29χρονου για χασίς