Αγρίνιο: Το μήνυμα του επαγγελματία της εστίασης που νόσησε από τον ιό

Αγρίνιο: Το μήνυμα (μέσω των social media) του επαγγελματία της εστίασης που νόσησε από τον ιό:

«Αγαπητοί συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες, γνωστοί και μη.

Αν όχι όλοι, οι περισσότεροι από σας γνωρίζετε ότι η οικογένειά μας πέρασε μια δύσκολη δοκιμασία, η οποία αν μη τι άλλο, μας έκανε πιο δυνατούς.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όλα εξελίχθηκαν ομαλά και εμείς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα δεν διατρέχουμε κάποιο κίνδυνο.

Οφείλουμε να ζητήσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Νοσηλευτικό Προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου για τον επαγγελματισμό και τον άψογο χειρισμό της κατάστασής μας, καθώς επίσης και το Νοσηλευτικό Προσωπικό και τους Γιατρούς του Νοσοκομείου Ρίου «Παναγία η Βοήθεια».

Επίσης επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τον καθένα από σας που στάθηκε δίπλα μας έμπρακτα, αλλά και νοητά, και αυτό είναι κάτι που εκτιμήσαμε πολύ.

Θα συνεχίσουμε να σας εκτιμάμε και δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ.

Δεν μπορούμε να αποτυπώσουμε με λόγια την ευγνωμοσύνη που νιώσαμε κάθε φορά που ρωτούσατε για την υγεία μας.

Δεν μας αντιμετωπίσατε διαφορετικά και βάλατε την ανθρωπιά σας πάνω από όλα.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και εσάς που μας αδικήσατε και μας πικράνατε, γιατί μας δείξατε για μια ακόμα φορά, ότι ο κόσμος μας δεν είναι ιδανικά φτιαγμένος και οι δύο όψεις του καλού και του κακού υπάρχουν και ΘΑ υπάρχουν παντού.

Η αρρώστια δεν είναι ντροπή και κανείς δεν πρέπει να στιγματίζεται για αυτόν τον λόγο. Ο καθένας μας μπορεί να βρεθεί σε αυτή την κατάσταση, καθώς δεν είναι συνειδητή επιλογή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας και σας ευχόμαστε πάνω από όλα ΥΓΕΊΑ , ΕΥΗΜΕΡΊΑ και ΑΓΆΠΗ στις ζωές σας».