Αγρίνιο: Ο Μητροπολίτης Κανάγκας στις εκδηλώσεις του «Αγίου Κοσμά του Αιτωλού»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Πανελληνίου Συλλόγου Ορθοδόξου Ιεραποστολής «Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» με έδρα το Αγρίνιο

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η – Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 7:00 π.μ. στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Αγρινίου θα τελεσθεί Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κανάγκας κ.κ. Θεοδοσίου.

Την ίδια ημέρα και ώρα 11:30 π.μ. ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ορθοδόξου Ιεραποστολής «Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ», που εδρεύει στο Αγρίνιο, τελεί τα εγκαίνια των Γραφείων του, που βρίσκονται στον οδό Αλ. Υψηλάντη 1 & Ι. Σταϊκου 59 (πλησίον αρτοποιείου Ράπτη). Τα εγκαίνια θα τελέσουν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κανάγκα του Κογκό κ.κ. Θεοδόσιος, του οποίου την ιεραποστολική Μητρόπολη στην Αφρική στηρίζει ο Σύλλογός μας.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 6:00 μ.μ. στον Ι.Ν. Αγίου Χριστοφόρου Αγρινίου (νέο) θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κανάγκα κ.κ. Θεοδόσιο με θέμα: «Το έργο της Ορθόδοξης Ιεραποστολής στην Κανάγκα του Κογκό σήμερα». Η ομιλία θα πλαισιωθεί με παρουσίαση οπτικοακουστικού υλικού από το εκεί ιεραποστολικό έργο.

Παρακαλείσθε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις ανωτέρω εκδηλώσεις.