«Αγρίνιο Μπορείς» – Παναγιώτης Καψάλης: «Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε»

Ακολουθεί η επιστολή του Δημοτικού Συμβούλου της Παράταξης «Αγρίνιο Μπορείς», Παναγιώτη Καψάλη σχετικά με τη μικροκινητικότητα στην πόλη και τη χρηματοδότηση της Δημοτικής Αρχής για την αγορά νέων ηλεκτρικών ποδηλάτων με το ποσό των 430.000 ευρώ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής 25-11-2022 και θέμα προς συζήτηση ήταν έγκριση μελέτης για τη Μικροκινητικότητα!!!!!!!!!! στο Αγρίνιο.

Πίσω από αυτή την όμορφη λέξη κρύβονταν η εξήγηση του παραλόγου του θέματος που έρχονταν προς συζήτηση στη Συνεδρίαση.

Η έννοια της μικροκινητικότητας ήταν η χρηματοδότηση του Δήμου ΑΓΡΙΝΙΟΥ για να αγοράσει ΠΑΛΙ ηλεκτρικά ποδήλατα με το ποσό των 430.000 €.

Έχοντας πλήρη εικόνα των υπαρχόντων ηλεκτρικών ποδηλάτων που εδώ και ένα χρόνο δεν λειτουργούν και παραμένουν κλειστοί οι σταθμοί δίχως να μπορεί να γίνει χρήση των ηλεκτρικών ποδηλάτων από τους πολίτες έρχεται η πρόθεση της δημοτικής αρχής να αγοράσει κι αλλά ηλεκτρικά ποδήλατα.

Εάν αυτό δεν αποτελεί ανέκδοτο τότε κάτι άλλο συμβαίνει στη Δημοτική Αρχή.

Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε.

Η Δημοτική Αρχή εκ του αποτελέσματος δείχνει αδυναμία διαφύλαξης της δημόσιας περιουσία της.

Ανήμπορη να βρει τους υπεύθυνους των βανδαλισμών παρόλα τις μεγαλοπρεπής της δηλώσεις πως θα βρεθούν οι υπεύθυνοι και θα λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη με αποτέλεσμα να γίνεται η ίδια το κακό παράδειγμα της ατιμωρησίας ώστε η παραβατικότητα να ζει και να βασιλεύει.

Επιπλέον είναι αυτή που δεν αντιλαμβάνεται πως βάζει το καρό μπροστά από το άλογο διότι γνωρίζοντας πως δεν έχει δημιουργήσει τις συνθήκες εντός του ιστού της πόλης ώστε να λειτουργήσουν αυτές οι δράσεις επιμένει το αντίθετο έχοντας τρανό παράδειγμα την προηγούμενη προμήθεια ηλεκτρικών ποδηλάτων.

Και σε όλα αυτό τον παραλογισμό και την αδυναμία της δημοτικής αρχής έρχεται να δέσει το γλυκό με το να ζητά να προμηθευτεί κι αλλά ηλεκτρικά ποδήλατα να τα κάνει τι; Είχαμε 82 ποδήλατα. Βλέπετε να κυκλοφορεί κανένα; Ποιος φταίει; Τι θα αλλάξει τώρα και θα λειτουργήσουν τα νέα τον 430.000 €; Εάν πρέπει να γίνει η προμήθεια για άλλους σκοπούς και όχι για την σκοπιμότητα της δράσης τότε σηκώνουμε τα χέρια ψηλά…….. Συνεχίστε στην ίδια παράλογη λογική σας………Δεν θέλω να αναλύσω άλλο μπορείτε να τα σκεφτείτε μόνοι σας».