«Αγρίνιο δε μπορείς»

Ένα ιδιότυπο χιούμορ (το λες και αυτοτρολάρισμα) κρύβει η ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από τη Δημοτική Παράταξη «Αγρίνιο Μπορείς» που αφορά στην προσχώρηση της κας. Μαργαρίτας Σερπάνου στην παράταξη του κου. Γιώργου Παπαναστασίου (υποψήφια στις εκλογές του Οκτώβρη) μιας και σε αυτή δε γίνεται καμία αναφορά για το μέλλον της ίδιας της παράταξης η οποία δυστυχώς είναι γνωστή.

Τέλος…

Ίσως βέβαια να είναι και πικρό το χιούμορ της ανακοίνωσης…

Σε κάθε περίπτωση περιμένουμε αγωνιωδώς να γίνουν γνωστά τα αίτια για τα οποία δε θα έχει συνέχεια η συγκεκριμένη παράταξη και έφτασε στο τέλος μιας άδοξης διαδρομής.

Πέρα από τις προφανείς βαρύτατες ευθύνες της ηγεσίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. (Πρόεδρος – Γραμματέας Κ.Ε., άλλα συλλογικά όργανα) προκύπτουν ισοδύναμες και ιστορικές πολιτικές ευθύνες και για τους ηγέτες της παράταξης «Αγρίνιο Μπορείς» δηλαδή της κας. Χριστίνας Σταρακά (νυν Βουλεύτρια Αιτωλοακαρνανίας) και του κου. Παναγιώτη Καψάλη που δεν φρόντισαν (ή φρόντισαν;) να μην έχει υποψήφιο Δήμαρχο το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές.

Ήδη έχει ξεκινήσει από πολλούς και διάφορους η μετάθεση των ευθυνών, να πετάξει ο ένας στον άλλον τον «μουντζούρη», όμως οι ευθύνες είναι βαρύτατες και ιστορικές, έχουν ονοματεπώνυμο και διεύθυνση.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΤΣΟΜΠΟΣ

 

Διαβάστε επίσης: Μόνο ντροπή…