Αγρίνιο – «Οδυσσέας»: Αποστολή στην Κύπρο για τακτική διακρατική επιστημονική και πολιτιστική συνεργασία

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας «Οδυσσέας» – ΟΚΑΝΑ, στα πλαίσια του Μνημονίου Συνεργασίας με το Σύνδεσμο Καταπολέμησης Ναρκωτικών Λάρνακας (ΣΥ.ΚΑ.ΝΑ), θα υλοποιήσει επίσκεψη στην Κύπρο διάρκειας πέντε ημερών ( 07-11/03/2020), με στόχο  την ευαισθητοποίηση της Κυπριακής Κοινότητας με σειρά παρεμβάσεων καθολικής πρόληψης σε Λάρνακα, Λευκωσία & Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού θα γίνουν επαφές με Πολιτιστικούς Φορείς & Συλλόγους για νέες συνεργασίες με τη νέα Δομή του «Οδυσσέας», το Κέντρο Εικαστικής Παρέμβασης «Ιθάκες».

Η αποστολή θα είναι τριμελής και αποτελείται από την Επιστημονικά Υπεύθυνη του «Οδυσσέας», DrΑθανασία Δημητρίου, η οποία συντονίζει την αποστολή και τις παρεμβάσεις, καθώς και από δύο Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του «Οδυσσέας», την Αντιπρόεδρο κα Μαρία Παπαγεωργίου (Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Δήμου Αγρινίου) και την Γενική Γραμματέα κα Αμαλία Βούλγαρη (Περιφερειακή Σύμβουλο ΠΔΕ).

Τον Οκτώβριο, το Κέντρο Πρόληψης θα υποδεχθεί αποστολή από την Κύπρο στο Αγρίνιο, με σειρά προγραμματισμένων παρεμβάσεων.