Αγρίνιο: Όλοι οι Δήμαρχοι είδαν Ολυμπιακός – Φιορεντίνα στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Ελληνίς»

Μια όντως πρωτότυπη και άκρως ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία από τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου μεταδίδοντας το Ολυμπιακός – Φιορεντίνα στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Ελληνίς».

Η προβολή του χθεσινού τελικού του Conference League στον Κινηματογράφο «Ελληνίς» για τα Μέλη της Κ.Ε.Δ.Ε. που βρέθηκαν στο Αγρίνιο, αποτέλεσε μια αξέχαστη εμπειρία για όσους επέλεξαν να παρευρεθούν.

Πέρα από το καθαρά αθλητικό γεγονός, η πρωτοβουλία αυτή φέρνει στο προσκήνιο σημαντικές αξίες.

Η φιλοξενία, η οποία υπερβαίνει τα οπαδικά «τείχη», και η κοινή βίωση μίας συλλογικής χαράς, σε ένα περιβάλλον που σπάνια συναντά κανείς πλέον, δημιούργησαν αναμφισβήτητα άψογες αναμνήσεις για τους παρευρισκόμενους.

Είναι αξιοσημείωτο ότι η προβολή θύμισε σε πολλούς παλαιότερους μια παρόμοια εμπειρία, το 1971, όταν οι κινηματογράφοι αποτελούσαν το μέσο για να παρακολουθήσει κανείς σημαντικά αθλητικά γεγονότα, όπως η θρυλική νίκη του Παναθηναϊκού στο Γουέμπλεϊ.

Συνολικά, η πρωτοβουλία του κου. Παπαναστασίου αποτελεί ένα όμορφο παράδειγμα για το πώς ο Αθλητισμός μπορεί να φέρει τους ανθρώπους κοντά, να δημιουργήσει κοινές εμπειρίες και να ξεπεράσει τυχόν διχασμούς.

 

Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο: Χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς (Videos – Photos)