«Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» με… Λεωνίδα Κακούρη!

«Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» με… Λεωνίδα Κακούρη!

Το απόγευμα της Τετάρτης, 23 Αυγούστου 2023 ο Συνδυασμός «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» με Επικεφαλής τον Κώστα Πιστιόλα προχώρησε στην ανακοίνωση άλλων πενήντα υποψήφιων για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Αναμφισβήτητα, διαβάζοντας κανείς τη λίστα έμεινε στο Νο13 όπου αναγράφεται το όνομα του καταξιωμένου ηθοποιού με καταγωγή από το Αγρίνιο Λεωνίδα Κακούρη ο οποίος τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί με επιτυχία σε σειρές που έχει αγαπήσει το τηλεοπτικό κοινό όπως οι «Άγριες Μέλισσες» και το «Μαύρο Ρόδο» ενώ ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη τα γυρίσματα της νέας σειράς στην οποία ο ίδιος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και πρόκειται για το «Ναυάγιο».

Να σημειωθεί πως και οι δυο γονείς του γεννήθηκαν και μεγάλωσαν σε διαφορετικές περιοχές του Αγρινίου. Ο ίδιος γεννήθηκε στη Γερμανία και στην ηλικία των 8 ετών ήρθε στην Ελλάδα.

Έχει σπουδάσει στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Είναι παντρεμένος με την μουσικό Αλίκη Στεφανοπούλου με την οποία έχουν αποκτήσει παιδιά, την Ηλιάνα και τον Βαγγέλη. Έχει έναν ακόμη γιο από τον πρώτο του γάμο.


Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης

 

Διαβάστε επίσης: Άλλοι πενήντα υποψήφιοι με τον Συνδυασμό «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» του Κώστα Πιστιόλα