Αγρίνιο: Παράδοση ειδών σε Δομές από το Σύλ. Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημ. Σχολείου (Photos)

Μια ακόμη αξιόλογη πρωτοβουλία ενόψει εορτών από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου, η οποία υλοποιήθηκε με την παράδοση τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και γραφικής ύλης σε Δομές ευπαθών ομάδων της πόλης μας.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος, ευχαριστεί τα καταστήματα και του συμπολίτες μας που βοήθησαν στην πρωτοβουλία αυτή:

Ο Σύλλογός μας με μεγάλη χαρά και έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, παρέδωσε στις Δομές Αστέγων και στον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Αγρινίου τα τρόφιμα, τα είδη πρώτης ανάγκης και τη γραφική ύλη που συγκέντρωσε χάρη στη βοήθεια όλων.

Και οι δύο αυτές δομές επιτελούν ένα σπουδαίο έργο για την πόλη μας και συμβάλλουν στην ανακούφιση των ευπαθών ομάδων, ειδικά κάτω από τις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας τον τελευταίο καιρό.

Ευχαριστούμε θερμά τα super markets Σκλαβενίτης  που είναι πάντα στο πλευρό μας, τα mini markets του κου Μπαρλίκα, της κας Πρωτόγερου και της κας Τσιλιγιάννη που βοήθησαν ανιδιοτελώς στη συγκέντρωση των τροφίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης και φυσικά όλους τους γονείς και τους φίλους του Συλλόγου μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και προσέφεραν απλόχερα για τους συνανθρώπους μας.

Επίσης ευχαριστούμε τα βιβλιοπωλεία της πόλης μας: Χριστοδουλόπουλος, Μαργαρίτης, Προπαίδεια, Ελένη Χαντζή, Παιδαγωγικό Παιχνίδι, Παπαδάτος για την αμέριστη βοήθεια τους και την προσφορά της γραφικής ύλης για τα παιδιά που φιλοξενούνται στον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών.

Η σκέψη ότι ανακουφίζουμε έστω και ελάχιστα τον πόνο των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ευάλωτη θέση μας κάνει να αισθανόμαστε όλοι λίγο περισσότερο άνθρωποι.

Ευχόμαστε σε όλους Καλή Χρονιά με Υγεία και Αγάπη!