Αγρίνιο: Παρουσιάστηκαν θαυμάσια έργα με κεντρικό θέμα την «Αστεγία» (Photos)

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου εγκαινίασε την έκθεση ζωγραφικής με θέμα την «Αστεγία». Η δύναμη της τέχνης επιστρατεύεται για να μας ευαισθητοποιήσει. Η έκθεση αποτελεί μια συνεργασία των Δομών Αστέγων του Δήμου Αγρινίου, του εργαστηρίου τέχνης Myheart και της Gallery «Πινακοθήκη». 

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν 42 έργα με κεντρικό θέμα την «Αστεγία». Σκοπός της προσπάθειας αυτής είναι να αναδείξει την έννοια «Αστεγία» μέσα από το κοινωνικό πρόσωπο της Τέχνης.

Κύριος στόχος είναι η κοινωνική ευαισθητοποίηση, η αφύπνιση αλλά και η στήριξη των  συνανθρώπων μας που είναι ενταγμένοι στις Δομές Αστέγων. 

Οι επισκέπτες μπορούν να συνεισφέρουν με τη συγκέντρωση τροφίμων (κυρίως για πρωινό) καθώς και εισιτηρίων Αστικού Κτελ για την μετακίνησή των αστέγων.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή στο κοινό μέχρι 27/10/2020 λαμβάνοντας υπόψη όλες τις οδηγίες για τα μέτρα πρόληψης που ορίζει ο Ε.Ο.Δ.Υ. κατά της διασποράς Covid-19.

Ωράριο Έκθεσης: 10:00 – 13:30 & 18:00 – 21:00

Η συλλογή τροφίμων και εισιτηρίων θα γίνεται στις ώρες κοινού της έκθεσης.

Οι Δομές Αστέγων Δήμου Αγρίνιου είναι ενταγμένες στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Ε.Σ.Π.Α. της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος 2014 – 2020.