Αγρίνιο: Παρουσιάστηκε το βιβλίο «Η διαιτολόγος και οι υγιεινοί συνδυασμοί»

Παρουσιάστηκε την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021 στην Παλαιά Δημοτική Αγορά  Αγρίνιου το 2ο παιδικό βιβλίο της διαιτολόγου –διατροφολόγου Αφροδίτης Καρκαμπούνα, με τίτλο «Η διαιτολόγος και οι υγιεινοί συνδυασμοί» που διοργάνωσε ο Δήμος Αγρίνιου.

Την παρουσίαση άνοιξε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Μαρία Παπαγεωργίου  η οποία συνεχάρη την κ.Καρκαμπούνα διότι παρά το νεαρόν της ηλικίας της, πραγματοποίησε την έκδοση του δεύτερου βιβλίου της και της ευχήθηκε να είναι καλοτάξιδο.

Στη συνέχεια ο  κ. Κωνσταντίνος Ζώης , Δικηγόρος και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αγρινίου αναφέρθηκε στο  «Ευ Ζην» του Αριστοτέλη, και στο πόσο σημαντική είναι για τον ανθρώπινο οργανισμό η υγιεινή διατροφή, καθώς επίσης επισήμανε και  την αναγκαιότητα της φυσικής δραστηριότητας.

Η Συγγραφέας – Διαιτολόγος –Διατροφολόγος κ. Αφροδίτη Καρκαμπούνα, ευχαρίστησε το Δήμο Αγρινίου και την κ.Μαρία Παπαγεωργίου για τη στήριξη και τη συνεργασία και αναφέρθηκε στα μεγάλα ποσοστά παχυσαρκίας που έχουν τα Ελληνόπουλα καθώς και στα αίτια που την προκαλούν και είναι η κληρονομικότητα, το περιβάλλον, και η έλλειψη φυσικής δραστηριότητας.