Αγρίνιο – Πλ. Δημάδη: Η Ένωση Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας στόλισε το Δέντρο (Photos)

Αγρίνιο – Πλατεία Δημάδη: Η Ένωση Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας στόλισε το Δέντρο

Με μία εβδομάδα καθυστέρηση, εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε το Αγρίνιο και τις γύρω περιοχές η Ένωση Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας Νομού Αιτωλοακαρνανίας στόλισε το Δέντρο της Πλατείας Δημάδη, λίγο μετά τις 11:00 το πρωί του Σαββάτου, 18 Δεκεμβρίου 2021.

Τα μέσα του «Agrinio365» Media Group (AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr) ήταν εκεί και σας μεταφέρουν φωτογραφικό υλικό:

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση:

«Γαλλικός αέρας στο δέντρο της πλατείας Δημάδη, από τους μαθητές της γαλλικής γλώσσας!

Οι μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σε συνεργασία με το Δήμο Αγρινίου, στόλισαν σήμερα, 18 Δεκεμβρίου, το δέντρο της πλατείας Δημάδη.
Η Ένωση Καθηγητών Γαλλικής Αιτ/νίας, ευχαριστεί θερμά την αντιδήμαρχο, κυρία Μαρία Παπαγεωργίου για την παρουσία και τη διαρκή στήριξή της στις δράσεις μας.

Η δράση αυτή επιτρέπει στους μαθητές μας να έρθουν σε επαφή με τα έθιμα των Χριστουγέννων, να μάθουν με ευχάριστο και παιγνιώδη τρόπο το αντίστοιχο λεξιλόγιο και φυσικά να ευαισθητοποιηθούν ως δημότες σχετικά με τις δυνατότητες θετικής επίδρασης που μπορεί να έχει ο καθένας ξεχωριστά, αλλά και στο πλαίσιο της ομάδας, για την αγαπημένη μας πόλη!

Και του χρόνου, παιδιά! Να φωτίζετε την κάθε μέρα μας με τα χαμόγελά σας!»