Αγρίνιο: Το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων για το διήμερο 23-24 Δεκεμβρίου

Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Αγρινίου, το  Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στις 10:00 το πρωί μέχρι τις 14:00 «η Φαντασία πάει… στο Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου».

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε Θεατρικούς αυτοσχεδιασμούς και ΜουσικοΚινητικά δρώμενα, Εικαστικές δημιουργίες , Χριστουγεννιάτικο face Painting από τους καταρτιζόμενους του Δημόσιου  Ι.Ε.Κ Αγρινίου να γευτούν μικρές λιχουδιές και να χορέψουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Στις 11.00 το πρωί το τμήμα χορωδίας του Παραδοσιακού Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου με υπεύθυνο των  κ.Μήτσο Πάνο θα δώσουν συναυλία με κάλαντα και τραγούδια από όλη την Ελλάδα συνοδεία παραδοσιακών οργάνων στην Πλατεία Δημοκρατίας.  

Στις 12,00 ελάτε να διασκεδάσουμε και να χορέψουμε όλοι μαζί με χριστουγεννιάτικη διάθεση σε ρυθμούς Latin , Hip – Hop και Μοντέρνου χορού με την Ακαδημία Dance Academy. (Υπεύθυνη κ.Πίσιου Ελένη) επίσης στην Πλατεία Δημοκρατίας.

Στις 4,00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί προβολή χριστουγεννιάτικης ταινίας στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου.

Όσοι προτιμάτε την ταινία ”PETE’S DRAGON” ελάτε στο Δημοτικό Κινηματογράφο ”ΑΝΕΣΙΣ” στις 5,00 .

Στις 7,00 Παιδιά από τη Χορωδία Δημήτρη Τυπάλδου θα μας χαρίσουν όμορφες στιγμές με τις μελωδικές τους φωνές στην κεντρική αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου.

 

 

Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Αγρινίου, την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου θα δοθούν στις 12:0 μ. στην πλατεία Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθούν οι εξής παραστάσεις:

Ρυθμική από τα Tμήματα της Kοινωφελούς Eπιχείρησης του Δήμου Αγρινίου (Υπεύθυνη κ.Διαμάντη Ντόρα)

Μοντέρνος χορός από τα Tμήματα της Kοινωφελούς Eπιχείρησης του Δήμου Αγρινίου (Υπεύθυνη κ.Κοντοσώρου Παναγιώτα )

Σύγχρονος χορός από τα Tμήματα της Kοινωφελούς Eπιχείρησης του Δήμου Αγρινίου ( Υπεύθυνη κ. Φούκα Καλλή )

Zumba από τα τμήματα της Γ.Ε.Α (Υπεύθυνη κ.Ασπασία Κρικώνη)

Την ίδια ώρα στην Παλαιά Δημοτική Αγορά το Θεατρικό Τμήμα Ενηλίκων  της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου θα μας αφηγηθεί  το κλασικό αγαπημένο παραμύθι ”Το κοριτσάκι με τα σπίρτα”

Στις 5,00 μ.μ στο Δημοτικό Κινηματογράφο ΑΝΕΣΙΣ θα προβληθεί η ταινία ”SMURFS: THE LOST VILLAGE”