Αγρίνιο – Σχολή «Αθανάσιος Παλιούρας»: Κατάμεστο το Παπαστράτειο για τον Λίνο Κόκοτο (Videos – Photos)

Η Σχολή Τοπικής Ιστορίας και Πολιτισμού «Αθανάσιος Παλιούρας» ολοκλήρωσε με επιτυχία την περίοδο 2023-2024, με μια ξεχωριστή εκδήλωση αφιερωμένη στον σπουδαίο Αγρινιώτη συνθέτη Λίνο Κόκοτο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 12 Μαΐου 2024, στο Παπαστράτειο Μέγαρο, και τίμησε με την παρουσία του ο ίδιος ο Λίνος Κόκοτος.

 

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε:

Μουσικό μέρος: Ο Παύλος Μπερμπερίδης και το πενταμελές συγκρότημά του ερμήνευσαν μελωδίες από τα πιο γνωστά τραγούδια του Λίνου Κόκοτου.

Η εξαιρετική ερμηνεία του Παύλου Μπερμπερίδη και της Κωνσταντίνας Παπαθανασίου ενθουσίασε τον συνθέτη και το κοινό, που σιγοτραγούδησε μαζί τους.

Συνέντευξη: Ο Δημοσιογράφος Νίκος Κανής intervisto τον Λίνο Κόκοτο, δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα τον άνθρωπο και το έργο του.

Ο Λίνος Κόκοτος, εμφανώς συγκινημένος, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τη Σχολή «Αθανάσιος Παλιούρας» για την τιμητική εκδήλωση και τόνισε τη χαρά του που μοιράστηκε με τους συμπατριώτες του την αγάπη του για τη μουσική.

Η εκδήλωση, που σηματοδότησε το τέλος της περιόδου 2023-2024 για τη Σχολή «Αθανάσιος Παλιούρας», άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό, το οποίο χειροκρότησε θερμά τον Λίνο Κόκοτο και τους συντελεστές της εκδήλωσης.

 

Διαβάστε επίσης: Εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Πολιούχου και Προστάτη του Εμπεσού, Αγίου Θωμά (Photos)