Αγρίνιο: Σε κλίμα αισιοδοξίας συνεδρίασε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αιτωλ/νίας

Αντικείμενο της Συνεδρίασης που οργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. την Κυριακή, στο Αγρίνιο, ήταν ο πολιτικός και οργανωτικός σχεδιασμός του κόμματος στην Αιτωλοακαρνανία εν όψει των Ευρωεκλογών που θα πραγματοποιηθούν στις 8 Ιουνίου 2024.

Κοινή συνισταμένη των τοποθετήσεων αλλά και του διαλόγου που αναπτύχθηκε από όλους τους παριστάμενους στην συνέχεια, ήταν παρεμβατικές και ουσιαστικές πολιτικές του Κινήματος που αφορούν την κοινωνία και τις εκφράσεις της.

Ωστόσο, ειδική αναφορά έγινε και στις παρεμβάσεις και πολιτικές των στελεχών του σε ευρωπαϊκό επίπεδο διαχρονικά, αλλά καο πως αυτές θα εξελιχθούν μελλοντικά.

Στη συνέχεια υπήρξε ενας οργανωτικός σχεδιασμός σε επίπεδο Δήμων με τη συγκρότηση ΔημοτικώνΕπιτροπών Εκλογικού Αγώνα προκειμένου να επιτευχθεί η καθολική συμμετοχή των στελεχών του κινήματος στις εκλογικές διαδικασίες.

Στη συνεδρίαση πέραν του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Γιώργου Ζήσιμου, συμμετείχαν η Βουλευτής του Νομού Χριστίνα Σταρακά, ο πρώην Βουλευτής Γιάννης Βαϊνάς, Μέλη της Κ.Π.Ε., Συνδικαλιστικά και Αυτοδιοικητικά Στελέχη, Μμέλη κομματικών οργανώσεων κ.λπ.

 

Διαβάστε επίσης: Τομεακή Επιτροπή Αιτωλ/νίας Κ.Κ.Ε.: Συγκέντρωση στο Αγρίνιο με τον Νίκο Παπαναστάση