Αγρίνιο: Συγκέντρωση των φοιτητών του Δ.Π.Π.Ν.Τ. και πορεία προς το Δημαρχείο

Αποφασισμένοι οι φοιτητές του Τμήματος  Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών να διεκδικήσουν μέχρι τέλους ότι τους αναλογεί.

Σύμφωνα, με πληροφορίες του «Agrinio365» Media Group (AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr) ετοιμάζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην απόφαση του Πανεπιστημίου Πατρών και για αυτό ακριβώς το απόγευμα της Τρίτης, 8 Ιουνίου 2021 στις 18:30 μ.μ. θα συγκεντρωθούν στην Πλατεία Δημοκρατίας ενώ θα ακολουθήσει πορεία προς το Δημαρχείο Αγρινίου ζητώντας την επανίδρυση του τμήματός τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Φοιτητών:

«Με αφορμή της έλευσης της Πρόεδρου Δημοκρατίας στο Αγρίνιο στις 11 Ιουνίου και του γεγονότος ότι ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Συρίγος υπόσχεται τμήματα στο Διδυμότειχο και θέλει διακτινισμένα Πανεπιστήμια, καλούμε τη πόλη του Αγρινίου σε συγκέντρωση αύριο 8/6/21 στις 18:30 στη Πλατεία Δημοκρατίας και συμβολική πορεία στη Χαριλάου Τρικούπη.

Ωστόσο γνωρίζουμε τη κατάσταση στο Νοσοκομείο Αγρινίου και υπενθυμίζουμε ότι η πορεία θα γίνει με τήρηση μέτρων (χρήση μάσκας και αποστάσεων) και τονίζουμε ότι η πορεία ναι μεν γίνεται και για την επανίδρυση του τμήματος μας αλλά και τη άδικη κατάργηση και άλλων πανεπιστημιακών τμημάτων του Αγρινίου».