Αγρίνιο: Συγκινημένος ο πατέρας του νεαρού Ιωάννη – Καλύφθηκαν τα έξοδα (Ηχητικό)

Ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη ευχαριστεί για την ανταπόκριση των πολιτών και ζητά να μην καταθέτουν άλλα χρήματα.

Πραγματικά μεγάλη ήταν η κινητοποίηση των  συμπολιτών  στην έκκληση οικονομικής βοήθειας που έκανε ο πατέρας του 19χρονου Ιωάννη Πάνου, που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Γεννηματάς”, μετά το ατύχημα που είχε το περασμένο καλοκαίρι και διαγνώστηκε με ατελή τετραπληγία με θλάση νωτιαίου μυελού.

Ο πατέρα του Γιάννη, ο κ. Μάριο Πάνου,  οποίος ευχαριστεί θερμά μέσα από την ψυχή του όλους τους συμπολίτες μας για την οικονομική βοήθεια που έλαβε με σκοπό να καλυφθούν τα έξοδα στο κέντρο αποκατάστασης για το γιο του.

 

Ο κ. Πάνου βαθιά συγκινημένος από την άμεση ανταπόκριση του κόσμου, δήλωσε στο arta2day ότι ευχαριστεί από καρδιάς όλους όσους έσπευσαν να καταθέσουν χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό που δόθηκε στη δημοσιότητα μέσα από το arta2day αλλά και άλλα τοπικά μέσα, επισημαίνοντας ότι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν είναι αρκετά για να καλυφθούν τα έξοδα του γιου του στο κέντρο αποκατάστασης και ζητάει από τους συμπολίτες μας να μην προβούν σε περαιτέρω καταθέσεις το τρέχον διάστημα, μιας που τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν επαρκούν για τη συνέχιση της θεραπείας του Γιάννη.

e-maistros.gr