Αγρίνιο: Σύλληψη 41χρονου για το εργατικό δυστύχημα – Αναζητούνται άλλα δύο άτομα

Στη σύλληψη ενός 41χρονου για το εργατικό δυστύχημα που έγινε το πρωί της Παρασκευής, 22 Σεπτεμβρίου 2023 στη θέση Ρεμπελιά προχώρησαν νωρίς το μεσημέρι της ίδιας μέρας Αστυνομικοί του Τμήματος Αγρινίου.

Σύμφωνα, με το sinidisi.gr η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 41χρονου χειριστή μηχανημάτων έργου είναι για ανθρωποκτονία από αμέλεια του 25χρονου θύματος.

Επίσης, στο πλαίσιο του αυτοφώρου αναζητούνται ακόμη δύο άτομα, ο εργοδηγός και ο εργολάβος του έργου.

Για την ιστορία να υπενθυμίσουμε πως χωρίς τις αισθήσεις του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. Ο 25χρονος που εργαζόταν στο ρέμα Ρεμπελιά στο Αγρίνιο, σε έργο που εκτελείται από εργολάβο για λογαριασμό της Δ.Ε.Υ.Α. Αγρινίου

Το εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε κάτω από συνθήκες που είναι υπό διερεύνηση λίγο πριν τις 10:30 (Παρασκευή 22/09). Ο άτυχος 25χρονος εργάτης, ο οποίος είχε πάει πρώτη μέρα για δουλειά στο συγκεκριμένο έργο, εντοπίστηκε μέσα σε σκάμμα και πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά από περιστροφή της καμπίνας του σκαπτικού μηχανήματος χτυπήθηκε και έπεσε πάνω σε στύλο ηλεκτροφωτισμού.

Αμέσως κλήθηκε το Ε.Κ.Α.Β. και ο εργαζόμενος μεταφέρθηκε στη Νοσηλευτική Μονάδα όπου δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο άτυχος εργάτης Αλβανικής καταγωγής, διέμενε στις εργατικές κατοικίες, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρηγανά.

 

Διαβάστε επίσης: Αλλάζουν οι ώρες κοινής ησυχίας από την 1η Οκτωβρίου