Αγρίνιο: Τον Σύλλογο «Εν τέχνη» επισκέφθηκαν στελέχη του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών

Στελέχη του Επιστημονικού Προσωπικού του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Αγρινίου επισκέφθηκαν το πρωί της Τετάρτης 4 Ιανουαρίου 2022, τον χώρο του Πολιτιστικού και Καλλιτεχνικού Συλλόγου «Εν Τέχνη».

Ο Σύλλογος «Εν Τέχνη» προσέφερε στον Ξενώνα τα αγαθά που αγοράστηκαν από το φιλανθρωπικό bazaar που διοργάνωσε κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων στο Αγρίνιο.

Σε ανάρτησή του στα μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών Αγρινίου ευχαριστει τον Πολιτιστικό και Καλλιτεχνικό Σύλλογο «Εν Τέχνη»:

Σήμερα, στελέχη του Επιστημονικού Προσωπικού του Ξενώνα μας είχαν την τιμή και την χαρά να βρεθούν στον χώρο του Πολιτιστικού και Καλλιτεχνικού Συλλόγου «Εν Τέχνη», όπου πραγματοποίησαν συνάντηση με κάποια από τα μέλη του Συλλόγου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης αυτής, τα στελέχη είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν στις κυρίες του Συλλόγου για το έργο του ξενώνα και να ευαισθητοποιήσουν σχετικά με την έμφυλη βία και την γυναικεία κακοποίηση.

Επίσης, παραδόθηκαν τα αγαθά που αγοράστηκαν από τα έσοδα του χριστουγεννιάτικου Bazaar, που διοργάνωσε ο Σύλλογος.

Ευχαριστούμε από καρδιάς, όλα τα μέλη του Συλλόγου, που στηρίζουν τις γυναίκες και τα παιδιά της δομής μας και ιδιαίτερα τις κυρίες, που με ενσυναίσθηση και ευαισθησία, μας φιλοξένησαν στον χώρο τους.

Ευχόμαστε καλή χρονιά και να συνεχίσουν το έργο της προσφοράς στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη!